Skocz do zawartości

"Ponadczasowy Królik Bugs" - proszę o ocenę

Ivellios

Rekomendowane odpowiedzi

Chciałbym, abyście rzucili okiem i ocenili tworzoną właśnie przeze mnie stronę:

https://bugs-bunny.ivellios.com/

Strona dla fanów serii Looney Tunes, ze szczególnym skupieniem na postaci niejakiego Królika Bugsa. Taki internetowy efekt mojej chwilowej fazy na kreskówki :)

Szablon i oprawa graficzna są w całości mojego autorstwa. Jeśli chodzi o skrypty to główna część strony wykorzystuje mojego autorskiego CMS-a, galeria częściowo opiera się na 4images, a forum "stoi" na phpBB. Wszystkie artykuły są mojego autorstwa, w galerii jest też między innymi kilka moich grafik (zapodaję link do takiej the best of the best z której jestem najbardziej zadowolony) oraz moje tłumaczenia kilku krótkich komiksów.

Spojrzalam na szybko:

- takie same tytuly roznych stron

- brak meta-description

- brak slow kluczy w naglowkach H1, h2 etc

- 18 zdjec bez opisu alt

- brak re-direction z wersji www

- brak robots.txt

- brak sitemap xml

- jezyk niezdeklarowany w meta

- 14 bledow W3C

- brak favicon

Jeszcze na szybko rzucilam okiem na gestosc slow kluczowych "looney tunes" ma tylko 1.90 to troche malo, natomiast na krolika bugs'a strona nie jest zoptymalizowana wcale (przynajmniej index).

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności