Skocz do zawartości

Rozwój forum

naekranie.eu

Rekomendowane odpowiedzi

Oj stary, stary... Nie będę wysyłał nikomu żadnych wiadomości. To anty działanie marketingowe. Już udało mi się jeden serwis ruszyć z jeszcze większą konkurencją. Dzięki niemu mam trochę kasiorki na zainwestowanie w to forum.

Nie ma rzeczy niemożliwych, dlatego warto wierzyć, że się uda rozwinąć każdy serwis. Nie robię tylko tego dla pieniędzy, a dla hobby, więc co mam do stracenia.

Wracając do wartości domeny. To miałem okazje ją sprzedać już za 4 cyfrową sumę, ale nie chcę. Może z wartościowym serwisem uda się wynegocjować więcej. Bo mam w planach pewien model biznesowy, ale tutaj trzeba grubej kasiory.

zainstaluj forum, a zdobędziesz wiele postów.

MAXPAN no i co z tego, że podałem nazwę domeny. Jak nawet do niej jeszcze nic nie jest podpięte ? Prosze tylko o konkretne rady

wiele już dodało URL do listy, rano czy późno coś tam zainstalujesz.

Ja tam mam głęboko w nosie twój forum, nie lezę w kręgu moich zainteresowań, ale wiele myślę że po-spamuje :D

Ale widzę dalej nie rozumiesz czemu nie warto było podawać URL forum do publicznej wiadomości :)

Nazwa domeny nie ma znaczenia, i tak praktycznie nikt nie wpisuje teraz adresu z pamieci.

Aby nie była to nazwa forum-o-komorkach.bydgoszcz24.co.pl

edit:

Przesadzacie troche z tymi obawami przed spamiarkami, ja mam kilka for i poza jakimiś pojedyńczymi skromnymi incydentami ze spamem problemów nie miałem. Adresów for nie bedę podawał na PiO ale to z innych względów.

U kobiety ważniejsze są oczy niż piersi - kobieta bez oczu wygląda gorzej.

Polecam montaż anten legionowo - najlepszy montaż i serwis anten.

Jak już podałeś adres to teraz staraj się na forum nie podpadać użytkownikom, którzy jeżdzą na czarnych rumakach :D

U kobiety ważniejsze są oczy niż piersi - kobieta bez oczu wygląda gorzej.

Polecam montaż anten legionowo - najlepszy montaż i serwis anten.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności