Skocz do zawartości

Nowy katalog stron

hagira

Rekomendowane odpowiedzi

Witam serdecznie

Miło mi przedstawić Wam nowy katalog stron. Moderowany i darmowy.

Dla rozruszania katalogu i troszkę w ramach marchewki dodaję 15 kodów PREMIUM i 5 kodów GOLD.

Zasada jest prosta - kto pierwszy ten lepszy.

Proszę tylko o w miarę unikalne opisy oraz żeby były po polsku :) a na pewno się dogadamy.

PREMIUM01

PREMIUM02

PREMIUM03

PREMIUM04

PREMIUM05

PREMIUM06

PREMIUM07

PREMIUM08

PREMIUM09

PREMIUM10

PREMIUM11

PREMIUM12

PREMIUM13

PREMIUM14

PREMIUM15

GOLD01

GOLD02

GOLD03

GOLD04

GOLD05

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Certyfikat kompetencji zawodowych Łódź

GOLD04 wykorzystany, PREMIUM08 też. Troszkę za dużo znaków wymagasz. Przydałoby się też podlinkować :)

Daj szansę na to podlinkowanie:)

Nie od razu Kraków...

Kody GOLD już się wyczerpały.

Co do znaków - przemyślę kwestię.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Linki na podstronie wpisu mają atrybut nofollow, czy też mam pomroczność jasną?

Wg mnie masz pomroczność jasną :) ale sprawdzę jeszcze raz.

Dzięki za uwagę, w końcu mogłem coś przeoczyć.

To było pytanie retoryczne. :)

<a href="https://www.e-ino.pl" title="Pozycjonowanie Inowrocław" rel="nofollow" onclick="window.open('https://www.fibi.pl/?click=75','_blank');return false;">Pozycjonowanie Inowrocław</a>

Sprawdź ustawienia... :)

VEX Media - w przygotowaniu.

Mój płatny katalog SEO - w przygotowaniu.

Online-24.pl - w przygotowaniu.

Trochę mało kategorii, ale sławna "Apartamenty w Zakopanem" jest. Można by się do nich trochę przyłożyć.

Web-News.eu - skrypt katalogu stron, który możesz kupić za pośrednictwem allegro. Wystawiam FVAT.

Uwaga: dostępny jest panel centralny do zarządzania wpisami w katalogach na moim skrypcie.

To było pytanie retoryczne. :)
<a href="https://www.e-ino.pl" title="Pozycjonowanie Inowrocław" rel="nofollow" onclick="window.open('https://www.fibi.pl/?click=75','_blank');return false;">Pozycjonowanie Inowrocław</a>

Sprawdź ustawienia... :)

Nie pozostaje mi nic więcej, jak zdjąć czapkę z głowy i przeprosić za pomyłkę (za dużo testów jednocześnie) - w każdym razie poprawione.

Przyjmij jeszcze raz przeprosiny a w ramach przeprosin - zarejestruj się na email na który dodałeś stronę i wyślij przez formularz info z jakiego IP dodałeś stronę i login a dostaniesz kod na wpisy premium tylko dla siebie.

Myślę, że to uczciwe.

Pozdrawiam

Nie pozostaje mi nic więcej, jak zdjąć czapkę z głowy i przeprosić za pomyłkę (za dużo testów jednocześnie) - w każdym razie poprawione.

Przyjmij jeszcze raz przeprosiny a w ramach przeprosin - zarejestruj się na email na który dodałeś stronę i wyślij przez formularz info z jakiego IP dodałeś stronę i login a dostaniesz kod na wpisy premium tylko dla siebie.

Myślę, że to uczciwe.

Pozdrawiam

Pomyłki się zdarzają... :) Natomiast co do przeprosin - nie masz absolutnie za co przepraszać, bo nic się nie stało. :) Mój post to nie był zarzut tylko zwrócenie uwagi na małe niedopatrzenie w ustawieniach katalogu. ;) Co do kodu na wpis premium to skorzystam z przyjemnością. ;)

VEX Media - w przygotowaniu.

Mój płatny katalog SEO - w przygotowaniu.

Online-24.pl - w przygotowaniu.

skończyły się kody premium i goldy udostępnisz jeszcze kilka? :)

Premium jeszcze są tylko trzeba pogrzebać, widocznie źle trafiałeś - Jak się skończą pomyślimy nad nowymi.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności