Skocz do zawartości

Ban ? a unikalna strona

Marches

Rekomendowane odpowiedzi

znowu wysłałem prośbę o ponowne rozpatrzenie i znowu ten sam komunikat więc zapytam wprost

https://erasmusinwarsaw.pl

co w tej stronie jest nie tak ?

Wykonam: Linki z forów/blogów, tematy, posty, komentarze, mocne i stałe linki.

Synchron.pl - skuteczne pozycjonowanie - referencje, duże doświadczenie, wystawiam fv - gg:8897114

Wiesz co nie chciało mi się sprawdzać, ale teksty na tej stronie są unikalne czy skopiowane?Mi wyglądają na skopiowane, zamieszczone wszystko jednego dnia, strona wygląda jak przygotowana pod zapleczówkę do tego jeszcze marnej jakości. Nic tak naprawdę nowego nie wnosi, to może być powód.

strony przechycone ostatnio są namolnie banowane i trzeba requestować ich ponowne przywrócenie do indeksu...
google teraz pieknie zdejmuje i bany i filtry po ponownym rozpatrzeniu takze powinno w ciagu 14 dni wrocic ...

Requestowanie po banie sporo kasuje z wartości domeny dla której żeśmy ją przechwytywali. Niejako zerowana.

Wiesz co nie chciało mi się sprawdzać, ale teksty na tej stronie są unikalne czy skopiowane?Mi wyglądają na skopiowane, zamieszczone wszystko jednego dnia, strona wygląda jak przygotowana pod zapleczówkę do tego jeszcze marnej jakości. Nic tak naprawdę nowego nie wnosi, to może być powód.

tak ma unikalny tekst ale jak tysiące innych wygląda, szablon dostępny, zero wychodzących aktualnie a mimo to nie chcą odbanować, a jeszcze gorsze ścierwa mam i siedzą w serpach od kilkunastu miesięcy i przechwycone, pr się utrzymuje, ale nic nie roztrząsam tematu - ban jak ban jest i koniec

Wykonam: Linki z forów/blogów, tematy, posty, komentarze, mocne i stałe linki.

Synchron.pl - skuteczne pozycjonowanie - referencje, duże doświadczenie, wystawiam fv - gg:8897114

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności