Skocz do zawartości

Banner na Adtaily - najkorzystniejsze reklamy

aragz

Rekomendowane odpowiedzi

Od kilku miesięcy z mniejszym lub większym skutkiem zamieszczam reklamy na stronach zrzeszonych w Adtaily i myślę że dobrym pomysłem byłoby podzielenie się wiedzą na temat tych serwisów które przynoszą największa ilość przekierowań. Wiem o tym że takie informacje znajdują się na stronach sieci, jednak niektóre różnią się od rzeczywistości lub bywają zmienne. Polecamy tylko najbardziej skuteczne serwisy przy tym po dobrej cenie (bez reklamowania własnych stron bo nie o to chodzi)

Na dobry początek coś ode mnie..

weeb.tv - dosyć spora oglądalność i dobre umiejscowienie (Telewizja na żywo) i atrakcyjna cena (choć wcześniej była jeszcze niższa) - średnio w ciągu 7-dniowej emisji ok. 200-300 kliknięć w zależności od reklamy

Jak Realnie zarabiać online - https://www.zarobic-online.pl/ - mój poradnik, HornSEO - hornseo.pl

Trochę to bez sensu co z tego ze ja ci podam serwis na którym mam swoją reklamę i 2-3tys. kliknięć na dobę, cena jest dobra bo wychodzi 0,006zł za klik jak wstawisz swoją i będziesz miał 90% mniej klików.

Według mnie najlepiej robić kilkudniowe testy.

Katalog stron - PR4 30k BL

Lubisz czarny humor ?

Kobieca strona rozrywkowa

aragz, duży wpływ na klikalność ma sama reklama... i dopasowanie tematyczne (np. na stronie dla młodzieży nie reklamujesz kredytów hipotecznych) :) Jedynym wyjściem są po prostu testy... :)

Michał Kryński
Zapraszam na moje forum akwarystyczne  ;-) 

aragz, duży wpływ na klikalność ma sama reklama... i dopasowanie tematyczne (np. na stronie dla młodzieży nie reklamujesz kredytów hipotecznych) :shout:

no właśnie, niby tak i tak dla przykładu wspomnianego kr. hipotecznego najlepsza opcją mogłoby się wydawać umieszczenie reklamy na stronie o tematyce budowlanej/mieszkaniowej - jeden z serwisów agory, około 50 tyś odsłon dziennie a kilków zaledwie 8 na dobe. Co ciekawe na stronie o podobnej tematyce, lecz ze znacznie mniejszą oglądalnością (blog) klikalnośc w reklame była znacznie większa, choc i umiejscowienie bannerów bardziej korzystne (widoczne zaraz po otwarciu strony).

I dlatego własnie założyłem ten temat by promować te strony które niosą za sobą dużą klikalność, a tematyke każdy sam już sobie dopasuje w zależności od zapotrzebowania

Jak Realnie zarabiać online - https://www.zarobic-online.pl/ - mój poradnik, HornSEO - hornseo.pl

Tak jak pisali poprzednicy na jednej stronie miałem 1mln odslon z czego dla jednej reklamy ponizej 100 klikniec, dla drugiej powyzej 1 000.

ps. @kubawasko - przeczytaj regulamin max 3 linki w stopce

Kody -25% na hosting w biznes-host.pl

@mcmagik ~ maszyna jest tak głupia, jak jej użytkownik

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności