Skocz do zawartości

Prywatne precle

Gentero

Rekomendowane odpowiedzi

• 2 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...

Do bazy zostało dołączonych 10 nowych blogów w większości na domenach z historią oraz z historycznymi linkami (wg MajesticSeo oraz Ahrefs).

Dodatkowo do systemu doszedł kolejny hosting; aktualnie wszystkie precle stoją na 4 hostingach w 4 różnych firmach. Dzięki temu mój system ma większe zróżnicowanie klas C nr IP, w razie chwilowego padu któregoś z hostingów tylko część precli jest czasowo niedostępna, no i najważniejsze: jest spore zróżnicowanie dns'ów (nawet 4 razy większe zróżnicowanie niż w innych tego typu bazach, które czasami stoją na jednym SeoHostingu), więc wszystko wygląda jeszcze bardziej naturalnie.

Jako że co jakiś czas w temacie pojawiają się nowe wpisy, to aby uporządkować ogłoszenie, stworzyłem prostą stronę, na której będzie zawsze aktualna oferta -> https://seo-uslugi.net.pl/prywatne-presell-page.php

Aktualna cena za dodanie artykułu do wszystkich precli: 70 zł*

* cena zawiera dwa artykuły z synonimami, wystarczy podać słowa kluczowe i linki, a ja się zajmę resztą.

Dla lepszej komunikacji z klientami stworzyłem oddzielny adres e-mail (na poprzedni przychodzi dziennie tak dużo maili, że mogło mi coś umknąć, i mogłem komuś nie odpisać), pod którym można składać zamówienia: info[wiadomo]seo-uslugi.net.pl

Początki systemu kilka miesięcy temu to było 100% świeżych domen, natomiast teraz gdy rozbudowuje system o kolejne domeny to ponad połowa domen dochodzących do systemu to domeny z historią, często z PR i linkami widniejącymi w MajesticSEO; niektóre jeszcze wyświetlają site w Google.

Dodatkowo od momentu zamieszania z domenami regionalnymi w Google w ogóle takich domen nie dokupuje (nawet jeśli jest coś z historią i PR); za duże ryzyko dla mnie i dla klientów. Wszystkie domeny regionalne w systemie pochodzą sprzed okresu masowych banów.

• 4 tygodnie później...
  • 4 miesiące temu...
  • 6 miesięcy temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności