Skocz do zawartości

Skuteczny generator FEED RSS

Pierwsza3

Rekomendowane odpowiedzi

Czy możecie mi polecić jakiś skuteczny bezpłatny lub niedrogi generator FEED RSS (serwis online lub program)? Próbuję wygenerować pliki za pomocą https://www.bulkping.com/rss-feed-generator-creator/index.php ale nie zawsze po wykonaniu takiego pliku xml, chce on się potem otworzyć. Nie wiem z czego to wynika, może dodaję za dużo adresów na raz. W każdym bądź razie, nie podoba mi się też opcja, że można tylko ok 100 kanałów wygenerować w ten sposób, że ciągane są oryginalne tytuły i opisy dodanych url.

Nie prowadzę firmy SEO ale lubię być w TOP3

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności