Skocz do zawartości

Wpis do katalogów z linkiem zwrotnym

Pozycjonerzy24

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

Wiadomo, że jak jest możliwość dodania wpisu z linkiem zwrotnym do płatnego katalogu (najlepiej dobrego) to warto skorzystać. Sam mam takie katalogi i jak patrzę na te farmy linków to akceptuję wpis z bólem serca (link to link).

Postanowiłem pójść trochę dłuższą metodą, ale wydaje mi się że wygląda bardziej naturalnie i pozwala mi się zrelaksować. Dodaję linki do katalogów wplecione w jakieś opowiadanie...Dopiero rozpocząłem, więc liczę na opinie czy warto w coś takiego się bawić.

Jak oceniacie coś takiego?

https://www.pozycjonerzy24.pl/index.php/seokatalogi.html

Moim zdaniem wygląda bardziej naturalnie niż link obok linku, a przecież moderatorom o to chodzi.

Zapraszam na stronę grupy pozycjonerzy24 gdzie realizujemy pozycjonowanie w wyszukiwarce Google

Tak, wygląda naturalniej. Anchor tylko jednakowy ... troche to się rzuca w oczy.

Zdobyłeś podstronę na określony temat wzbogacony o linki tematyczne.

Forum biznesowe kasowy dla przedsiębiorców i investorów internetowych.

Można mnie także znaleźć na regionalnym: Poznań Forum.

Niestety właściciel strony z tymi katalogami daje tylko takie możliwości anchorów, a nie chcę mieszać z innymi, żeby wiedział dokładnie gdzie ma linki zwrotne.

Na końcu będzie podsumowanie z adresami (już bez formy odnośników) katalogów jakie zostały wykorzystane w opowiadaniu. Zobaczymy, czy właściciele katalogów będą akceptować taką formę.

Zapraszam na stronę grupy pozycjonerzy24 gdzie realizujemy pozycjonowanie w wyszukiwarce Google

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności