Skocz do zawartości

Witam wszystkich

radian

Rekomendowane odpowiedzi

Cześć wszystkim. Jestem Adrian lat 22 i pozwolicie, że na tym zakończę opis moich danych osobowych :)

Znalazłem Wasze forum jakiś czas temu dokładnie 1,5 miesiąca w związku z koniecznością zbierania "wiedzy" którą wykorzystam do pozycjonowania strony firmowej. Cóż mogę powiedzieć z pewnością, że dużo wiedzy trzeba przyswoić a im więcej czytasz tym mniej wiesz. Tak dzieje się bez przewodnika, a ja chciałbym żebyście to wy byli moimi mentorami :)

Swoją stronę firmową (właściwie rodzinną stronę firmową) tworzyłem ucząc się html i css. Zajeło mi to ok 2 miesięcy i muszę przyznać że nie koniecznie systematycznej pracy czego żałuje bo efekt byłby na pewno lepszy.

Tu możecie sprawdzić i pokrytykować (niestety w tym temacie bo nie dodałem opcji komentarzy). I sprawa będzie miała się tak samo z pozycjonowaniem pomijając fakt że zawziąłem się i dwie godziny dziennie chce poświęcić pozycjonowaniu.

Co mogę jeszcze napisać? Na pewno będę pytał i na pewno wprowadzał Wasze rady w życie.

To byłoby na tyle tak więc z góry przepraszam za mój zielony stan umysłu w kwestii pozycjonowania.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności