Skocz do zawartości

Filtr :(

MalaMi1

Rekomendowane odpowiedzi

Odrazu właśnie bazując na naturalnych linkach i ich małej ilości,spadłam wczoraj z 7mego miejsca na ostatnie :( dla frazy kluczowej strona to https://sizzlinghotonline.pl/ i jeszcze wczoraj była na 7mym a dzisiaj na ostatnim dla frazy sizzling hot online. Wrzuciłam wczoraj 4nowe podstrony i dodałam do 5ciu miejsc maksymalnie bez anchora sam adres i nagle filtr....co radzicie??na tym samym ip jest już parę podobnych tematycznie stron które mi nie wyszły :) ale teraz się poprawiłam skupiłam się na treści wewnątrz serwisu a i tak filtr :(

Na ostatnim :) czyli jak wpiszesz w google.pl frazę sizzling hot online i zjedziesz do ostatniej strony w google.pl czyli 43 jak ostatnio sprawdzałam to tam jestem ja a dalej już nic :(

Ale jak masz stronę o przepisie na gęś to pewnie ze 100 podstron można zbudować na ten temat różne przepisy tam samo jest z sizzling :(

upychanie słów kluczowych - az się prosi o bana.

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

Mikołaj skoro spadła z 7 mego na 430(ostatnie) to filtr bo jakby naturalnie spadła to o trochę nie aż tyle.

Zgred ale chodzi ci o teksty czy url??przecież podobnych stron jest wiele....radzisz usunać te wczorajsze 4ry podstrony?? dodam że fraza jest słabo optymalizowana i takie strony jak ta hotspot-gra.pl czy taka jak ta https://jednoreki-bandyta-gra.pl/ istnieją a mają jeszcze wiecej art :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności