Skocz do zawartości

[startup] SiNooke - Skrypt Katalogu Stron & Presell Pages

ReTop

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 909
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

SEOstuff Jeśli pamiętasz pomysł panelu centralnego do twojego "katalogu" podsunełem tobie JA ( jak zresztą i wiele innych pomysłów co u siebie wdrążyłeś). Mam to chyba na GG jeszcze. Przestań pisać w temacie konkrecji bo twój katalog to 3 liga i niema nic wspólnego z tym CMSem ( mam jeden i drugi, mogę porównać).

za pisanie w tematach konkurencyjnych na PIO rozdawane banany i ostrzeżenia, wiec chyba nie chcesz mieć kolejnego ;)

Coś profesjonalnego - na wzór mojego?

nio twoje produkty to szczyt profesjonalizmu, wystarczy poczytać co się dzieje w twoich tematach :). Pilnuj swoich tematów i produktów wtedy nikt nie będzie cie wytykać co u ciebie się dzieje ;)

Tak MaxPan - wszystko dzięki Tobie, cały katalog powstał dzięki Tobie, to Ty nadsunąłeś mi pomysł na wszystko. Dzięki!;):)

Ps. To ty maxpan wtrącasz nos tam gdzie nie trzeba. Ja zadałem tylko pytanie i rozmawiałem z autorem a Ty nie wiadomo skąd i po co tutaj piszesz jakieś kompletne bzdury.

Odpowiedź autora:

W Panelu Centralnym nie będzie rozwiązań typu:

- dodawanie do wszystkich katalogów z sieci

- kont dla użytkowników

- płatności za dodawanie wpisów

Czyli funkcji jakie Ty posiadasz.

Opcji tych nie będzie ponieważ - BĘDZIE TO PANEL CENTRALNY A NIE AUTOMAT DO KATALOGOWANIA ONLINE

W panelu centralnym za to będzie:

- możliwość dodawania wpisów/artów

- moderowanie wpisów/artów

- integracja tylko z katalogami własnymi poprzez "klucz" lub inne rozwiązanie - nie będzie można dodawać jak leci do obcych katalogów.

(nie tworzymy śmietnika na SiNooke)

- ustawienie zadań cron z możliwością ustalenia limitu dziennego na stronę

- grupy projektów

itp.

Która funkcja jest u Ciebie?

P.S. Gdy ktoś Ci coś chce sprzedać kupujesz w ciemno? Ja nie - dlatego chciałem dokładnie poznać Twój "panel centralny" zanim bym go kupił.

Ale mój panel nie posiada opcji dodawania wpisów do wszystkich katalogów w sieci, a jedynie do podpiętych WŁASNYCH katalogów na moim skrypcie.

Przecież u mnie są takie funkcje.

- Moderacja wpisów ze wszystkich podpiętych katalogów

- możliwość dodawania wpisów

- tworzenie kont userów/kodów dla userów

i inne

Ps. Tylko, że Ty go nie chciałeś kupić ;)

Posiada funkcje dodawania do wszystkich katalogów sieci na Twoim skrypcie.

Mój będzie panelem centralnym, dla własnych licencji na skrypcie SiNooke a nie dla wszystkich katalogów w sieci na tym skrypcie

Widzisz różnice?

- Moderacja wpisów ze wszystkich podpiętych katalogów

- możliwość dodawania wpisów

Poważnie kopiuje to od Ciebie? Hmm wyjątkowe rozwiązanie jak na panel centralny

- tworzenie kont userów/kodów dla userów

Czytaj wyraźnie - u mnie tego nie będzie

Ps. Tylko, że Ty go nie chciałeś kupić smile.gif

Masz racje nie chciałem go kupić - ale Ty 2-4 krotnie chciałem mi go sprzedać.

I naprawdę nie rozumiem po co w ogóle ta dyskusja ...

Ale przecież Ci wyraźnie dodaje, że mój skrypt - panelu centralnego - dodaje wpisy TYLKO DO KATALOGÓW PODPIĘTYCH POD TEN PANEL, na moim skrypcie, które mają zakupioną licencję. Nie dodaje do wszystkich katalogów w sieci, bo to mijało by się z celem.

Dyskusja ma taki cel, by pokazać innym jak to konkurencja nie uczciwie zagrywa, i leci w kulki.

Nie, to nie jest mój temat, ale każdy może we wszystkich tematach wyrażać swoje opinie, także nie wiem o co chodzi?

Ps. Kiedy ktoś typu maxpan wtryniał swój nos z jakimiś durnymi tezami, do mojego tematu, zupełnie nie związanego z tym co on pisze, to nikt (nawet żaden mod) nie zwrócił na to uwagi. Do dnia dzisiejszego te posty tam są.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności