Skocz do zawartości

[startup] SiNooke - Skrypt Katalogu Stron & Presell Pages

ReTop

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 909
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Jak na razie nic mi nie wiadomo.

Wiele osób się wstrzymało z tworzeniem skórek powodu początkowych poprawek.

Teraz od kiedy jest automatyczny instalator to można śmiało stawiać katalogi.

Jednocześnie chciałbym wspomnieć, że w toku pracy jest generator do tworzenia skórek pod SiNooke na podobnych zasadach co Artisteer.

nie reagujesz na PW, na kontakt przez formularz kontaktowy na sinooke.pl A dziś spróbowałem wysłać maila i dostałem taką odpowiedź:

Technical details of permanent failure:
Google tried to deliver your message, but it was rejected by the recipient domain. We recommend contacting the other email provider for further information about the cause of this error. The error that the other server returned was: 511 511 sorry, no mailbox here by that name (#5.1.1 - chkuser) (state 14).

Whitepress - Liczy się tylko content marketing

Biznes-Host - serwery które polecam

Bawię się katalogiem i...

- przy dodawaniu kategorii nie układają się alfabetycznie, zdarza się że np: Biznes jest na samym końcu

- mimo że przy dodawaniu nie wybrałem szablonu graficznego, który został by przypisany dla kategorii to i tak powstaje luka (puste pole) a podkategorie się przesuwają

wyborne i satyryczne kawały

Zapraszam do Katalogu 110ulic - oczywiście na skrypcie sinooke.

Jeszcze nie ma unikalnej skórki - ale już stoi, działa, przyjmuje zarówno wpisy do katalogu jak i artykuły do precli. Katalog moderowany więc proszę nie wrzucać spamu - nie przejdzie ;P

Wymienię się multikodami do SEOkatalogów - zainteresowanych zapraszam na priv

Ja mam pytanie: czy kiedyś będą wykonane jakieś działania mające na celu usunięcie błędów podczas walidacji w3c? Bo trochę tego jest. I nie wiem czy jeśli sam zacznę sobie to poprawiać, to czy przy updatcie wszystko nie pójdzie się kochać ;) tak na przykładzie wspomnianego katalogu: klik

Jam jest Zbygniew.

ZBIG: a próbowałes zwalidować sobie jakiś seokatalog? One zapewne przechodzą bezbłędnie ;P

Tak dla testu zwalidowałem jeden z katalogów Samego Generała: walidacja katalog intelekt

I nie chodzi mi o porównywanie skryptów czy cokolwiek - seoków też trochę mam - ale zainspirowany Twoim postem sprawdziłem kilka stron firm pozycjonujących się na frazy optymalizacja, tworzenie stron i niestety - żadna nie przeszła bezbłędnie walidacji.

Wymienię się multikodami do SEOkatalogów - zainteresowanych zapraszam na priv

W sumie po przemyśleniu. To jest tylko delikatny problem z walidacja skórki. Jeśli będzie zmiana ze standardowej na unikalną to i tak błędy znikną. A jeśli chodzi o to, że jak poprawisz sobie sam błędy to czy pojawią się one znowu przy aktualizacji?

Aktualizacja będzie doinstalowywała a nie przeinstalowywała, więc po prowadzeniu jakichkolwiek zmian one zostaną - dojdą tylko nowe funkcje.

Patrz. Panel admina> strona główna > instalator.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności