Skocz do zawartości

[startup] SiNooke - Skrypt Katalogu Stron & Presell Pages

ReTop

Rekomendowane odpowiedzi

Aha, ok, to skoro Ty rezygnujesz to ja sobie sam pogrzebię - może mi coś wyjdzie z tego, chociaż to mój pierwszy katalog i dopiero początki z kodowaniem, grafikowaniem itd :P.

Dlatego też nie mam jeszcze takiego skilla, żeby grzebać w cssie, zmieniać różne parametry i tworzyć całą nową skórkę, więc pewnie skończy się tym, że przerobię oryginalną. Z resztą będę kombinował, może nie będę miał problemów.

Swirus, wiesz firmy mogą sobie robić jak chcą. Ale ja się zaczynam uczyć i chcę to robić dobrze, bo skoro zacznę od robienia czegoś nie do końca poprawnie, to skończy się to tragicznie :P

Jam jest Zbygniew.

• Odpowiedzi 909
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Źle mnie zrozumiałeś. Błędy będą poprawione tylko w następnej aktualizacji a jeśli zależy Ci na czasie to możesz bez obaw sam

zmienić. Chodzi mi o to że aktualizacja nie będzie wpływała na zmiany, które będą ręcznie wprowadzane przez użytkowników.

Dzisiaj została wprowadzona aktualizacja z kilkoma poprawkami.

Aktualizacje można dokonać w panelu admina.

Poprawione:

1. Naprawione dodawanie nowego szablonu

2. Kategorie układają się alfabetycznie

3. Poprawiony Dotpay

W czawrtek-piątek będzie system szablonów

Problem Zbigniew`a prawdopodobnie leży po stronie hostingu - zostało wysłane zapytanie do adminów.

Niebawem będzie potwierdzenie.

Pozdrawiam

Miłosz

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności