Skocz do zawartości

[startup] SiNooke - Skrypt Katalogu Stron & Presell Pages

ReTop

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 909
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Wiem wiem. To już jest na liście :)

aha, i jeszcze taka duperelka, ale np. dla mnie bardzo ważna :) żeby na stronie głównej w liście wpisów można było dać zmienną Pagerank, bo aktualnie nie można jej dodać. I dla lepszego efektu, jeżeli dałbyś radę, to żeby Pagerank dla stron był zintegrowany z grafiką tą która jest w statystykach Pagerank :) wiesz o co chodzi ? :) tak aby aktualny wygląd wskaźnika zamienił się na ta grafikę co jest w statystykach PR

To już sobie zmienię. Teraz jeszcze widzę, że z formularzem kontaktowym coś jest nie tak. Po wysłaniu wiadomości formularz wyrzuca na prawo, poza stronę, a i wiadomość którą wysłałem nigdzie nie doszła :)

Edit: dodałem grupy wpisów od nowa i nadal było nie tak jakbym chciał. Myślałem, że może układa się alfabetycznie, ale kiedy zwykły wpis nazwałem inaczej, to i tak był na końcu. Ale może tak być póki co :D

Jam jest Zbygniew.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności