Skocz do zawartości

[startup] SiNooke - Skrypt Katalogu Stron & Presell Pages

ReTop

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 909
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Witam,

Katlink.pl katalog stron

Jeszcze na testach i dopieszczaniu ale też zapraszam do dodawania stron puki grupy nie zmienione :>

Ogólnie jeden z lepszych skryptów wypuszczonych ostatnio. Duże możliwości rozwojowe.

Aby admin się nie zniechęcił i będzie naprawdę pożytek z tego CMS-a.

Pozdrawiam.

Stary Katalog stron oraz nowy Katlink.pl - katalog stron na skrypcie Sinooke.

Aby admin się nie zniechęcił i będzie naprawdę pożytek z tego CMS-a.

W ciągu najbliższego miesiąca będą wprowadzone już wszystkie korekty w raz z nowymi

funkcjami, które zaproponowali użytkownicy (oczywiście wyselekcjonowane funkcje).

Tworzymy również panel centralny z funkcjami mini dodawarki do własnych katalogów.

- wielowątkowość/ synonimowanie/ cykliczne dodawanie / moderacja itp

W dodatku samo napisanie funkcji to nie wszystko - najdłużej trwają testy.

Tak więc jeśli zdrowie pozwoli to SiNooke da wiele radości :)

A ja mam pytanie odnośnie wpisów dla firm. Dodałem taką kategorię wpisów, zaznaczyłem, żeby pokazywał mapkę itd, tymczasem nie pokazuje tego.

Edycja tego może być w edycji wyglądu w podstronie: Strona wpisu/artykuły, jednak u mnie wyświetla tam błąd: Fatal error: Unable to read 2602 bytes in /home/gadzetnet/domains/gadzetnet.pl/public_html/admin/strony/szablon-wpis.php on line 0

Dodatkowo ReTop, jeśli możesz to pomóż mi: w jaki sposób mogę zmienić długość belki nad ostatnimi wpisami na stronie głównej - tak żeby dotyczyło to tylko strony głównej, nie podstron z wpisami? Ewentualnie w jaki sposób mogę zmienić szerokość pola na wpis pod tą belką na głównej stronie? Wejdź do mnie i zobacz jak to wygląda to zrozumiesz o co mi chodzi. Bo nie mogę sobie poradzić.

Jam jest Zbygniew.

Pozwolisz że ja Ci pomogę - tylko nie wiem czy ty wymagasz pomocy skoro tak przerobiłeś demo :>

Zaznacz sobie na stronie to co chcesz zobaczyć - i otwierasz sobie źródło i pokazuje jaka cześć styli która odpowiada za szerokość m.in

<div class="wpis_lista" style="background-color: rgb(255, 255, 255);"

Tu widzę jeszcze namieszałeś kapkę i rgb dołożyłeś :>

Ale to gdzieś tu pewnie będzie.

Pozdrawiam.

Stary Katalog stron oraz nowy Katlink.pl - katalog stron na skrypcie Sinooke.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności