Skocz do zawartości

[startup] SiNooke - Skrypt Katalogu Stron & Presell Pages

ReTop

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 909
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Fajnie wygląda, zobaczymy jak się będzie rozwijał. A teraz już nie marudź i dawaj po 1 licencji testowej :):D :D :) Hihihi :)

W tym seo katalog -u nie może zabraknąć Twojej strony - www.seokatalog.pl - PR4

Zegarki szwajcarskie - Bisset - https://zegarynka.pl i Katalog firm - https://otofirmy.pl - zapraszają!

Można ustawić kody promocyjne a to chyba to samo - w użytkownicy - kody promocyjne

Nie wiem jak to działa w seoku bo nie posiadam żadnego, ale wydaje mi się, że to będzie to samo.

Zastanawia się tylko czy będzie potrzebna możliwość wklejenia i akceptowania większej ilości od razu - ale to chyba oczywiste.

Niebawem to przerobie.

Copyright © ReTop Internet Solutions.

ta stopka musi być w każdym katalogu?

bo czytam Umowa licencyjna a tam jest coś takiego

usuwać lub zasłaniać znaków towarowych umieszczonych na zainstalowanej wersji Skryptu i jego kopiach.

tu jak z ta stopką ?

Miałem przyjemność testować wersje beta skryptu :) i powiem, że jeśli chodzi o możliwości, takiego kombajnu jeszcze nie było. Trochę trzeba było poczekać na produkt finalny, ale myślę że "Sinooki" ładnie wkomponuje się między Seokatalog, PremiumPAGE i darmowe CMS'y.

Jeszcze może idąc za ostatnią modą jakiś panel centralny?

Whitepress - Liczy się tylko content marketing

Biznes-Host - serwery które polecam

pyzdera szablon do Zenka załatwi większość tego co robi panel centralny, moim zdaniem to lepsze rozwiązanie jak pisanie od zera soft.

Na razie czekam na pliki jak zainstaluje na-pewno pokarze katalog i napisze wrażenie o skrypcie.

pyzdera zdecydowanie tak, idziemy w kierunku całkowitego zniknięcia darmowej bazy, nu może zostaną to co postawione pod SWL.

Taka dodawarke on-line napisać nie będzie żadnego problemu, mam już coś podobnego ale pod inny skrypt.

Myślę ze z czasem jakaś doda-warka zrobi obsługę tego skryptu a wtedy wystarczę sprzedać multikod, jak powstanie 200+ takich katów to myślę ze dość szybko jedna i druga dodawarka do seokatalogow zrobi dodatkowo obsługę i tego typu skryptu.

zenek do panelow centralnych naprawdę nadaje się dobrze - zrobilem taki do swoich arfooo i jest wystarczający - a gdybym miał więcej katów na innych skryptach to wszystko z jednego miejsca moglbym moderować.

Co do skryptu to fajnie sie zapowiada ale dziurawy jest - ja bym go zabezpieczył....jednak takie rzeczy pewnie zabezpieczą także luz. Jak będzie kolejna fajna promocja to prawdopodobnie kupie, bo wczoraj zamiast kupic, to testy robiłem i się spóźniłem :)

Szablony do zennopostera - ZenBLOG, ZenSocialBot, ZenOgłoszenia, Szeptacz, ZenFles, ZenReview, szablony do poczty i inne). Tylko profile VIP proszę zamawiać przez priv lub email

Tak jak ci kiedyś pisałem na GG skrypt, to prawdziwy kombajn z mnóstwem funkcji.

Jakbyś zamówił jakiegoś pożądanego layouta, którego dostarczałbyś do skryptu razem z plikiem PSD, to skrypt byłby jeszcze ciekawszy dla osób, które nie chcą inwestować w grafikę.

Ze względu na mnóstwo funkcji skrypt może wykosić konkurencję i to się liczy ;)

PS. Pamiętaj,że nie tylko precle się liczą i jest to świetny skrypt pod katalogi.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności