Skocz do zawartości

[startup] SiNooke - Skrypt Katalogu Stron & Presell Pages

ReTop

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 909
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Ja widzę zmiany.

Przede wszystkim, w końcu zgłaszane artykuły dochodzą do panelu administracyjnego z treścią.

Jednak nadal nie docierają do mnie wiadomości wysyłane przez stronę, a po wysłaniu takiej wiadomości okienko do wpisania kolejnej rozjeżdża się w prawą stronę.

Reszta zmian bardzo fajna, nie będę wszystkich wymieniał, bo każdy je widzi ;)

Edyta: nie potrafię sobie również poradzić z przesunięciem okienka z propozycją nowej kategorii, które nieco nie pasuje do całości tak z boku ;)

Jam jest Zbygniew.

nie potrafię sobie również poradzić z przesunięciem okienka z propozycją nowej kategorii, które nieco nie pasuje do całości tak z boku ;)

Też mam ten problem, po aktualizacja okienko z dodawaniem kategorii przesunęło się w prawo.

Tak to wygląda w moim katalogu https://www.katalogweb.eu/

U mnie rejestracja nowych użytkowników również jest już sprawna.

Powtarza się jednak problem ten który mam po wysłaniu wiadomości (która nie dochodzi) - po rejestracji ładują się okienka do kolejnego zgłoszenia i są one wyrzucone na prawą stronę ekranu.

rejestracja nie działała z mojej winy - przez błąd w htaccess

Jam jest Zbygniew.

artur5236 Jak na razie jest możliwość dodawania tylko operator generującego

miniaturki z linków php

ZbignieW - wina hostingu lub coś źle ustawiłeś.

Kriss83 - pw.

W razie problemu z aktualizatorem zawsze można przywrócić kopie bazy, która tworzy się podczas

aktualizowania. Aby to zrobić należy pamiętać o skasowaniu poprzedniej zanim wrzuci się nowa.

Tylko, że ja nic nie ustawiałem. Wiadomości wychodzące z mojego katalogu wychodzą z adredu e-mail do którego nawet nie mam dostępu - nigdzie go nie podawałem. Może też na niego przychodzą wysyłane wiadomości, a ja nie potrafię ich sprwdzić. Nie da się edytować tego maila, na takiego jakiego ma admin?

Jam jest Zbygniew.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności