Skocz do zawartości

[startup] SiNooke - Skrypt Katalogu Stron & Presell Pages

ReTop

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 909
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Chyba jest taka możliwość, bo wysyłając maila na adres gadzetnet@dixie.neteasy.pl nie dostaję zwrotnej informacji o braku takiego konta. Ale na stronie hostingu za nic nie mogę dojść do tego w jaki sposób odebrać tą pocztę. Tak czy inaczej czekam na możliwość zmiany maila, bo ten hosting i tak prędzej czy później porzucę, ale póki opłacony to korzystam.

Jam jest Zbygniew.

Zmieniłem - działa. Dziwne, że jak próbowałem zadania matematyczne to też nie działały.

Swoją drogą po raz kolejny katalog stracił ustawienia seo - same się usunęły przy zmianie tokena. Dziwne to, ale po pierwszych dwóch razach zrobiłem już sobie na dysku kopię tych danych ;)

Wyłączyłem możliwość dodawania kategorii i subkategorii, bo trochę mnie denerwował ten przesunięty obrazek ;P

Jam jest Zbygniew.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności