Skocz do zawartości

[startup] SiNooke - Skrypt Katalogu Stron & Presell Pages

ReTop

Rekomendowane odpowiedzi

Nie widzę (może jest), a chyba by się przydało: w panelu admina w ustawieniach wpisu dla firm mogłaby być opcja wymaganego lub opcjonalnego pola "firmowy adres e-mail". I nadal nie wyświetlają mi się mapki google - to mój błąd czy opcja nadal jest dopracowywana?

Jam jest Zbygniew.

• Odpowiedzi 909
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Za bardzo nie pamiętam jak to było u Ciebie ale wiem, że zmienne w wpisie

firm miałeś z błędem i dla tego niektóre nie działały. W sumie poprawka, która

zgłosiłeś polegała tylko na poprawnym ustawieniu u Ciebie:)

A co do mapek Google wszystko smiga.

@ReTop kiedy planujesz wydać stabilną wersję ostateczną o nr XX, tak aby można było wrzucić skrypt na serwer, zlecić templatki i przez 6-7 miesięcy wszystko działało, tak jak to jest np. w seokatalogu? Byłbym wdzięczny za odp.

Investkredit.pl - gdy szukasz pośrednika finansowego lub Investto.pl - kredyty masz firmę i myślisz o leasingu albo Banki.co.pl - gdy akurat jesteś w Trójmieście.

Powiem tak.

-Czwartek - piątek aktualizacja z poprawkami plus nowe funkcje.

-Tydzień później kilka nowych funkcji w raz dopracowaniem url tzn. www.strona.pl/dom/dom_i_ogrod/ > bez nr.

-Ewentualne poprawki

Myślę, że już 2-3 tygodnie będzie wszystko dopracowane i weźmiemy się za dopracowywanie panel centralnego.

Wyłapałem jeszcze jeden błąd i znowu nie wiem czy to moja nieuwaga, czy też faktycznie coś jest nie tak.

Chodzi o mapę strony, przykład: https://www.gadzetnet.pl/mapa_serwisu

Weźmy pozycję Drzwi w Gadżetach domowych - hiperłącze prowadzi do adresu https://www.gadzetnet.pl/3_83_Drzwi

Kiedy ta subkategoria docelowo znajduje się pod adresem: https://www.gadzetnet.pl/83_3_Drzwi do którego dojść można przeglądając kategorie ze strony głównej.

Wychodzi więc na to, że w adresach w mapie katalogu te dwie wartości z linka są w błędnej kolejności.

Jam jest Zbygniew.

Po tej aktualizacji w moim katalogu zgłaszane strony dostają już informacje o PR, jednak w ogólnych statystykach katalogu dalej nic się nie zmienia. Przyjąłem stronę - pokazuje jej PR 1 - prawidłowo, a w ogólnych statystykach stron z pr 1 jest 0.

Fajnie, że szybko pojawiają się poprawki ;D

Jam jest Zbygniew.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności