Skocz do zawartości

[startup] SiNooke - Skrypt Katalogu Stron & Presell Pages

ReTop

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 909
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Page rank powinno już działać wszędzie - w testach działało, ale widocznie jeszcze coś z blokami jest nie tak.

Co do Twojego linku to zmień w edytorze graficznym z <a href="{LINK_SZCZEGOLY}" title="{TYTUL}">{TYTUL}</a> na <a href="{LINK_WIECEJ}" title="{TYTUL}">{TYTUL}</a>

trochę się rozpędziłem z ustawianiem.

Jutro standardowa skórka będzie dopracowana bo troszkę jest z nią problemów.

Za utrudnienia przepraszam.

• 2 tygodnie później...

Całkiem z zaskoczenia przy wejściu do panelu admina pojawił mi się taki komunikat:

Wystąpiłe błąd z numerem seryjnym, prawdopodobne powody wystąpienia błędu to:

Domena na której zainstalowano skrypt jest inna niż ta do której przypisano klucz

W pliku konfiguracja.php zmienna serial jest pusta lub nie zawiera poprawnego klucza

Rozwiązanie: zaloguj się na swoje konto na stronie gdzie kupiłeś skrypt, wygeneruj nowy klucz licencyjny,

a następnie wprowadź go do zmiennej serial w pliku Connections/con_baza.php lub zainstaluj skrypt ponownie.

Nic nie ruszałem, nic nie zmieniałem, nie wiem co się mogło stać. Katalog działa, panel admina nie.

Jam jest Zbygniew.

Zbigniew to wina sposobu wpisywania wpisz domenę www.domena.pl a później domena.pl - tylko dla jednej wyskoczy komunikat

arianek444 - ta opcja jest w planach tylko główny programista SiNooke ma od świąt do końca roku urlop dlatego prace się trochę przeciągną.

Tak tak, wiem. Nie wiem czemu przekierowania 301 nie miałem, bo pamiętam ze robiłem. Musiało mi umknąć przy reinstalacji.

Fajnie by było, gdyby zaczęło grupować strony z PR, bo chyba wszyscy właściciele katalogów na tym skrypcie mają strony tylko z PR 0 :)

Jam jest Zbygniew.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności