Skocz do zawartości

[startup] SiNooke - Skrypt Katalogu Stron & Presell Pages

ReTop

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 909
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Moim zdaniem jak najbardziej warto.

Skrypt od strony administracyjnej jest bardzo rozbudowany, ma wiele opcji i udogodnień których nie ma gdzie indziej.

Dodatkowym plusem moim zdaniem jest to, że jest to stosunkowa nowość w światku SEO więc również dla Gogla.

Aktualna wersja pozwala już swobodną instalację bez błędów(co miało miejsce jakiś miesiąc temu), templaty robi się stosunkowo prosto i przyjemnie(osobiście "jechałem" z artistera i nie narzekam :)

Sam w najbliższym czasie mam zamiar trochę postawić sinook'a(ale od razu minimalnie płatne), więc jeśli ktoś będzie zainteresowany wymianą multi - proszę pisać :)

SZUKASZ NAPRAWDĘ DOBRYCH I TANICH PROXY ?

Proxy w ilości 70 tys. wymieniane cyklicznie, stabilność anonimowość i nielimitowany transfer:

KLIKNIJ I KUP LUB PORÓWNAJ WSZYSTKIE RODZAJE PROXY

według mnie warto :), jak na razie tylko testowałem, konkretny katalog za niedługo zapewne postawie :)

Z przeszłości zostały jeszcze: Katalog Turystyczny, s3zow.pl
Blog o pozycjonowaniu i optymalizacji prowadzę pod adresem: https://zeid.pl

Wg mnie również warto - brak automatycznych dodawarek zabezpiecza przed masowym spamowaniem (przynajmniej przez jakiś czas) - skrypt jest zarówno katalogiem jak i preclem czyli masz 2 w 1, administracja jest OK.

Skrypt również nie jest jeszcze zbyt popularny - a więc mile widziany przez pajączka, który zapewne na "widok" kolejnego WP czy easydira dostaje mdłości :)

Wymienię się multikodami do SEOkatalogów - zainteresowanych zapraszam na priv

blast - Panel centralny musi trochę poczekać.

Mamy na celu do 20 stycznia zrobić już w pełni stabilna wersje a to oznacza

łącznie 40 nowych funkcji oraz poprawek.

Pozdrawiam

Miłosz

Jak wcześniej wspomniano warto zrobić coś w stylu faq, bo myślę, że wielu wstrzymuje się z postawieniem katalogu bo "nie wie co się z czym je".

Moje wartościowe katalogi, na których nie zawiedziesz się. Wpis PREMIUM do wszystkich to tylko 10,00 PLN.

Solidny katalog stron

Przedstawiam strony dla kobiet

• 2 tygodnie później...

dorzucam ze pagerank wyświetlanie pozycja 10 jest nie taka jak potrzeba (nie grafika tylko zwykły pasek page) narazie testuje wiec bedzie postawiony dzisiaj przenioslem na wlasciwą domene kilka wpisów własnych zindeksuje i do dziela

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności