Skocz do zawartości

[startup] SiNooke - Skrypt Katalogu Stron & Presell Pages

ReTop

Rekomendowane odpowiedzi

Występuje jeszcze taki problem. Jeśli doda się reklamę w bloku numer:6 to kategorie przesuwają się na prawo, przez co są niewidoczne.

A przy sprawdzaniu unikalności wpisu występuje taki błąd:

Warning: Header may not contain more than a single header, new line detected. in /home/artur555/domains/katalogweb.eu/public_html/admin/php/unikalnosc.php on line 15

• Odpowiedzi 909
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Chciałbym jeszcze zakomunikować, że prawdopodobnie problem z kodowaniem na serverach z php 5.3 zniknie - zamówliśmy

aktualizacje do zend guarda któa wspiera php 5.3.

oo to ja chętnie przetestuje jako że na serwer z php5.2 przyjdzie mi chwilę poczekać.. kiedy można się spodziewać końca prac nad tym ?

Panel centralny nie pojawi się w najbliższym czasie.

Dla osób zainteresowanych dodawaniem automatycznym do własnej lub publicznej bazy.

Niedługo produkt https://www.forum.optymalizacja.com/index.p...t=0&start=0

będzie posiadał moduł dodawania wpisów do SiNooke.

UWAGA - Właściciel katalogu, który będzie chciał przyjmować wpisy z automatu będą musieli włączyć prawa dostępu.

Witam,

Coś jakiś serwer słabiutki masz - ten skrypt jest wyjątkowo szybki - u mnie wszystko śmiga w tempie światła mimo wszystkich możliwych potwieranych bajerów(co wiąże się ze sporą ilością zapytań do Mysqla).

Pozdrawiam.

Stary Katalog stron oraz nowy Katlink.pl - katalog stron na skrypcie Sinooke.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności