Skocz do zawartości

[startup] SiNooke - Skrypt Katalogu Stron & Presell Pages

ReTop

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 909
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

dzieki ReTop już wszystko działa nie wiem jak to się stało :lol: Jednakże testując dzisiaj katalog odkryłem jeden błąd i sprawdzałem u kolegów co już mają postawione te katalogi na stałe też on występuje :

Otóż jeżeli dodając wpis w polu strona wpiszemy cokolwiek to jest nie w formie www.strona.** a mając zaznaczone pobieranie z meta występuje błąd skryptu !!

dzieki ReTop już wszystko działa nie wiem jak to się stało :) Jednakże testując dzisiaj katalog odkryłem jeden błąd i sprawdzałem u kolegów co już mają postawione te katalogi na stałe też on występuje :

Otóż jeżeli dodając wpis w polu strona wpiszemy cokolwiek to jest nie w formie www.strona.** a mając zaznaczone pobieranie z meta występuje błąd skryptu !!

Nie rozumiem o co chodzi z tą formą strony?

Co do pobierania meta tagów to fakt jest błąd zawsze jak wpisze się adres nieistniejącej domeny. Oczywiście takie błędy naprawiamy na bieżąco, ale niestety nie możemy robić na bieżąco aktualizacji dla drobnych buków.

Xemix:

Wrzuć pliki na serwer w trybie binarnym to prawdopodobnie jest rozwiązanie Twojego problemu.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności