Skocz do zawartości

[startup] SiNooke - Skrypt Katalogu Stron & Presell Pages

ReTop

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 909
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
PHP Fatal error: Call to undefined function getpagerank() in /home/user/domains/xxx.xx/public_html/strony/formularz-wpisu.php on line 324

Odnośnie braku możliwości dodawania wpisów, takie info dostaję w php_errors. Pisałem do usługodawcy (altblue.pl), stwierdzili, że to "wina" skryptu i odesłali do dewelopera z tym właśnie php_errors.

Sprawa pilna, priorytet wysoki :rolleyes:

Jeszcze takie pytanka:

- czy jest możliwy export tylko kategorii i podkategorii? W opcji Import/Export możemy importować, ale wszystko i do pliku txt i csv, a jeśli chcę importować do innego katalogu to muszę mieć plik xml. Chciałbym prosto exportować i importować kategorie i podkategorie - jak?

- sposób: instaluję 1 katalog i go konfiguruję. Bezpieczne będzie i proste potem skopiować bazę danych do drugiego katalogu, aby zaoszczędzić czas z podstawową konfiguracją?

- gdzie jest możliwość edycji formularza dodawania strony, bo nie widzę tego w szablonach? ;) (chodzi mi o dokładną edycję, np. zmianę kolejności pól itp.)

- czy można zmienić strukturę linków, tj. mam ustawioną opcję linki z aliansów - struktura linków: adres.pl/tytul-wpisu, a chcę tak: adres.pl-kat-tytul-wpisu.htm - jak i gdzie to przestawić? :P

Na razie tyle :) Czekam na paczkę dla mnie :>

Jeszcze takie pytanka:

- czy jest możliwy export tylko kategorii i podkategorii? W opcji Import/Export możemy importować, ale wszystko i do pliku txt i csv, a jeśli chcę importować do innego katalogu to muszę mieć plik xml. Chciałbym prosto exportować i importować kategorie i podkategorie - jak?

- sposób: instaluję 1 katalog i go konfiguruję. Bezpieczne będzie i proste potem skopiować bazę danych do drugiego katalogu, aby zaoszczędzić czas z podstawową konfiguracją?

- gdzie jest możliwość edycji formularza dodawania strony, bo nie widzę tego w szablonach? :D (chodzi mi o dokładną edycję, np. zmianę kolejności pól itp.)

- czy można zmienić strukturę linków, tj. mam ustawioną opcję linki z aliansów - struktura linków: adres.pl/tytul-wpisu, a chcę tak: adres.pl-kat-tytul-wpisu.htm - jak i gdzie to przestawić? :)

Na razie tyle :) Czekam na paczkę dla mnie :>

1. Jeszcze w aktualnej wersji nie ma exportu/importu kategorii ale już przy aktualizacji będzie to fajnie rozwiązane

2. Tak możesz tak robić wystarczy przerzucić pliki katalogu oraz bazy danych a następnie zmienić tyko konfiguracja w pliku konfiguracja.php

3. Struktury linków nie można zmienić i nie przewiduje takiej opcji. Obecnie system aliasów tworzy "najprzyjaźniejszą" strukturę linków.

A struktura adres.pl-kat-tytul-wpisu.htm jest nie realna do zrobienia ponieważ co gdy wpis zostanie dodany do kilku kategorii?

Pliki za 5 minut na ftp.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności