Skocz do zawartości

[startup] SiNooke - Skrypt Katalogu Stron & Presell Pages

ReTop

Rekomendowane odpowiedzi

Aktualizacja nie narusza wyglądu katalogu i polega tylko na wciśnięciu przycisku aktualizuj.

Tu praktycznie nie ma problemu z przeniesieniem skórki z wersji 1.0 na każda która powstanie (tak jak w przypadku różnych innych skryptów).

Jedyne co prawdopodobnie będzie trzeba dostosować od nowa to tyko formularz dodawania wpisów.

• Odpowiedzi 909
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Akurat jestem zajęty i nie mam czasu się zastanowić. Może Miłosz pomożesz.

You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near '' at line 1

www.gadzetnet.pl

Co to za błąd może być? Na serwerze nic nie ruszałem - o dziwo sam znikł plik htaccess i pojawił się ten błąd.

Edit: moje zastanowienie nic nie dało. Hasło, nazwa bazy się zgadzają, więc nie wiem w czym może być problem ;]

Jam jest Zbygniew.

Tak chyba 2 lub 3 raz to widzę.

To zastosowanie jakiegoś znaku w przy dodwaniu wpisu lub komenatrza np. " ' |. Niestety obecenie skrypt tego

nie ptrzetwarza ale już przy update będzie gotowe.

Podaj wszystkie dane do katalogu i bazy to usune ten bład.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności