Skocz do zawartości

[startup] SiNooke - Skrypt Katalogu Stron & Presell Pages

ReTop

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 909
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Miałem dostać poprawkę na maila (wersję beta), dostałem potwierdzenie od autora, że dostanę, a tu dalej nie ma ;) Sorki, że jestem taki niecierpliwy... :)

Przestań się tak niecierpliwić. Będzie to będzie. Nie samym PIO ludzie żyją. Nie tylko Ty masz sinooki.

Ponawiam pytanie... Czy to jest dobrze :)

Wygląd > strona wpisu > Katalog firm – tabela; mam:

<table width="100%" border="0" cellspacing="0" cellpadding="4" align="center">
 <tr style=" background-color: #F0F0F0; padding-top: 5px; padding-bottom: 5px;">
<td colspan="2"><strong>{LANG_L23}</strong></td>
 </tr>
 <tr>
<td class="dol">{LANG_L152}:</td>
<td class="dol">{NAZWA_FIRMY}</td>
 </tr>
 <tr>
<td class="dol">{LANG_L37}:</td>
<td class="dol">{IMIE_NAZWISKO}</td>
 </tr>
 <tr>
<td class="dol">{LANG_L38}:</td>
<td class="dol">{ULICA} {NR_LOKALU}</td>
 </tr>
 <tr>
<td class="dol">{LANG_L39}:</td>
<td class="dol">{KOD_POCZTOWY} {MIASTO}</td>
 </tr>
<tr>
<td class="dol">{LANG_L40}:</td>
<td class="dol">{WOJEWODZTWO}</td>
 </tr>
 <tr>
<td class="dol">{LANG_L41}:</td>
<td class="dol">{KRAJ}</td>
 </tr>
 <tr>
<td class="dol">{LANG_L44}:</td>
<td class="dol">{TELEFON}, {TELEFON2}</td>
 </tr>
 <tr>
<td class="dol">Fax:</td>
<td class="dol">{FAX}</td>
 </tr>
 <tr>
<td class="dol">Skype:</td>
<td class="dol">{SKYPE}</td>
 </tr>
 <tr>
<td>Gadu gadu:</td>
<td>{GADU_GADU}</td>
 </tr>
</table>

nie wyswietla sie prawidłowo - przykład a jest dodany jako "Wpis dla firm" i podane wszystkie dane...

Poznaj i zrozum ten biznes... Dołącz nie czekaj aż doskonała okazja Cię ominie!

BO468x60.gif

nafri Podaj dane na PW.

Xemix Nie pisałem Ci, że dostaniesz wersje beta w ten sam dzień, w którym napisałeś tylko w dzień, w którym będzie wszystko gotowe na 100%. Nie będę wypuszczał poprawki, która nie jest skończona po to, żeby za tydzień robić kolejną.

Wiem, że kilka osób szczególnie mocno oczekuję update, ale przebudowa (ulepszenie), niektórych funkcji wymaga sporo czasu.

Pozdrawiam

Miłosz

Przestań się tak niecierpliwić.

Nie tylko on niecierpliwi się. Ja mam w styczniu kupione domeny, a jeszcze nie korzystam z tego skryptu, ponieważ też czekam na aktualizację. W chwili obecnej skrypt jest nieużyteczny - przynajmniej na moim serwerze, a nie będę przecież zmieniał serwera "nowego" na "stary". Skórki gotowe, linkowane domeny, licencje itd - wszystko kosztuje, a grosik jeszcze nie zwrócił się . Mam nadzieję, że 1 kwietnia będę mógł już kody sprzedawać, a klienci będą mogli dodawać strony bez większych lub mniejszych problemów...

Mało kiedy narzekam ale jestem już praktycznie 2 miesiące do tyłu z robotą. Mam nadzieję, że twórca skryptu nie obrazi się za ten post ale naprawdę chciałbym zarobić chociaż troszkę na odnowienie domen, które wynosi ponad 20.000 zł brutto.

Po prostu na chwilę obecną jakbym wiedział, że ważne aktualizacje będą tak zwlekane to zainwestowałbym w inny skrypt.

Sprzedam punkty systemu wymiany linków Gotlink.pl i Seomatik.pl

Wystawiam faktury VAT. Zapraszam do kontaktu d.szwaba@gmail.com

@neon103: mam podobną sytuację, ale z tego co się orientuje to na duużo mniejszą skalę ;)

A co do samej aktualizacji - bodajże w poniedziałek dostałem informacje - "aktualizacja jest już na ukończeniu jeszcze max 2-3 dni i będzie gotowa i wypuszczona". Jak widać, autor nawet nie raczy zajrzeć do wątku.

Przepraszam was wszystkiech, że tak przeciągam już paraktycznie wszystko skończone tylko chcemy to

ostatnie przetestować, żeby nie było zbędnych problemów.

neon103 u Ciebie ten problem wynika z tego, że na początku kodowaliśmy zendem i on nie dał sobie rady z php 5.3. Podeśle Ci wersje zakodowaną w ioncube i forumularz dodawania już będzie sprawny.

Tak naprawdę update jest już praktycznie gotowy, ale zanim go nie przetestujemy na kilku serwerach to się nie pojawi.

Robię to dlatego, że ostatnio też byłem pewien, że wszystko już działa a pojawiło się php.5.3 i nam namieszało.

Jeszcze raz przepraszam.

Tak naprawdę update jest już praktycznie gotowy, ale zanim go nie przetestujemy na kilku serwerach to się nie pojawi.

Chwilkę temu dostałem załącznik z update na maila. Po podmianie plików wszystko działa poprawnie ;)

A ja mam do Was inne pytanie, mianowicie czy opłaca się stawiać na tym skrypcie większe grupy płatnych katalogów pod multikody, czy to już jest 'ten moment' kiedy będzie popyt na wpisy ;) może neon uchyli rabka tajemnicy ---błąd merytoryczny, wymagał edycji--- ;)? :)

Pakiet 7 to był OmniADW, a nie SiNooke. Z OmniADW zrezygnowałem, ponieważ według mnie nie był to dobry skrypt.

Jeszcze nie sprzedawałem kodów do SiNooke ale będę miał ich troszkę w atrakcyjnej cenie więc zobaczysz jak będą schodzić.

Tak na marginesie to myślę zrobić SiNooke moderowane przed akceptacją wpisów więc stawiam tym razem na jakość ;)

No ale to chyba nie było najlepsze pytanie w tym temacie. ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności