Skocz do zawartości

[startup] SiNooke - Skrypt Katalogu Stron & Presell Pages

ReTop

Rekomendowane odpowiedzi

Aktualizacja gotowa

:: Napisany został od początku cały formularz dodawania wpisu i integracja z systemami płatności.

:: Poprawione zostały najważniejsze błędy wpływające na poprawne działanie i szybkość katalogu.

:: Udoskonaliliśmy katalog pod kątem SEO, co powinno pozytywnie wpłynąć na lepszą indeksacje katalogu.

:: I wiele innych

PODCZAS AKTUALIZACJI PROSZĘ WYŁĄCZYĆ TRYB WEBMASTERSKI W EDYCJI WYGLĄDU w innym wypadku nie zostanie przypisany domyślny wygląd formularzy dodawania wpisu oraz artykułu.

UWAGA – AKTUALIZATOR został przetestowany jednak zanim zrobisz aktualizacje koniecznie zrób kopie zapasową bazy katalogu.

• Odpowiedzi 909
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Witam

Aktualizowałem swojego sinooke i w czasie aktualizacji wyskoczył mi błąd, że mój serwer nie ma wymaganej wersji ioncube, strona wiec nie może działać.

Z tego tez powodu zacząłem przenosić katalog www.gadzetnet.pl na inny serwer.

Obecnie strona niby się ładuje, ale część opcji w panelu admina jest zablokowana, bo wyskakuje błąd:

Table 'eurowizy_gadzet.platnosci' doesn't exist

Faktycznie, takiej tabeli w moje bazie nie ma, ale w poprzedniej wersji katalogu tez jej nie było, mam kopię.

Nie wiem wiec co teraz robić, skopiować pliki z instalacji udostępnianej na stronie sinooke.pl? Które pliki skopiować, które muszą zostać?

Jam jest Zbygniew.

Masz zapchaną skrzynkę: zbysiontko@gmail.com

Edycja:

Jak jest taka opcja to podaj mi też metodę jak powrotnie aktywować możliwość dodawania wpisów, bo formularz mi się nie wyświetla, chyba zapomniałem zrobić tego co napisałeś czerwoną czcionką, zbyt mało wyraźna dla mnie :D

Edycja 2: problem rozwiązany :D

Jam jest Zbygniew.

Trochę było "problemów" z aktualizacją, ale poszła gładko. Jednak jest coś co mnie rozwala - mam ustawione tajne kody i dodanych jest ich sporo. Co ciekawe, te kody są ustalone w PA, a przy próbie dodania strony dostaję błąd, że są nieprawidłowe....

A w jaki sposób ustawić płatność SMS i multikody? Nie widzę nigdzie opcji aby dodać listę kodów.

Jak widzę jednym wielkim minusem tego katalogu jest brak dokumentacji... (no chyba że takowa gdzieś jest?)

Michał Kryński
Zapraszam na moje forum akwarystyczne  ;-) 

Po ciężkich próbach jakoś się udało ;) Z jednej strony automatyczne kody to bardzo wygodna opcja... tylko jako użytkownik który całe życie korzystał z generowanych list kodów, musiałem trochę nad tym posiedzieć :)

A jeżeli chodzi o multikody to mogę zrobić tylko jedną taką grupę (jak rozumiem multikod == tajny kod)? Chciałbym tak jak w seoku dać 3 grupy multikodów np zwykła, silver i gold w zależności od dodatkowych opcji.

Michał Kryński

Zbigniew

Płatnośc za przelew już jest. Pozostałe formy nie są przewidziane.

Mich@ł

Tu Ci przyznaje racje brakuje tej opcji mimo, że była. Stworzyliśmy cały formularz od nowa i w pospiechu

całkiem o tym zapomnieliśmy. Niedługo ta opcja powróci.

W SiNooke nie ma multikodów na tej samej zasadzie jak w seokatalogu.

W SiNooke jest autorskie rowzwiązanie, któe umożliwia towrzenie kodu, który można wykorzystać 1 raz lub 9999 (w dowolnej ilości).

Oczywiście po wykorzystaniu ustalonej ilość kod znika z panelu.

Jak wyłączyć płatności paypal dla grupy? W polu "Płatność (ustaw płatności »):" mam wybrane dotpay.

Mam komunikat:

Grupa XXXXXXXXXX ma ustawioną płatność Paypal, ale katalog posiada nieskonfigurowane opcje Paypal. Popraw »

A ja z paypala nie chce korzystać :(

Michał Kryński

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności