Skocz do zawartości

[startup] SiNooke - Skrypt Katalogu Stron & Presell Pages

ReTop

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 909
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Zauważyłem, że w moim katalogu indeksują się oczekujące wpisy. Przydałoby się to naprawić.

Jeśli chodzi o sprawdzanie unikalności wpisu to można byłby zrobić aby sprawdzane były losowo np. 200 znaków w opisie, a nie cały.

Pojawia się również błąd:

Warning: Header may not contain more than a single header, new line detected. in /home/artur555/domains/katalogweb.eu/public_html/admin/php/unikalnosc.php on line 0

Jako że mój temat najwyraźniej padł i nie ma chętnych na odpowiedzi to może tutaj pomoże mi ktoś :co:

1. Jakiej pojemności hosting potrzeba aby utrzymać katalog z ok 1000 wpisów ? Transferu to takie cuś dużo żre na miesiąc ?
2. Zużycie procesora na poziomie 1 czy 2 % chyba wystarczy, nie ?

Mam dylemat co do hostingu, na co konkretniej zwrócić uwagę.

Opcjonalnie na pomoc w pytaniu trzecim będzie wskazana ale niekoniecznie odpisując w tym temacie ;)

Doświadczone i pewne Biuro Rachunkowe w Łodzi. Na rynku od 1995 roku! 

Blog księgowego, czyli nowe przepisy podatkowe opisane prostym językiem.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności