Skocz do zawartości

[startup] SiNooke - Skrypt Katalogu Stron & Presell Pages

ReTop

Rekomendowane odpowiedzi

Panowie podpowiedzcie mi co robie nie tak... :D

Próbowałem wgrać powyższą skórkę w swoim katalogu i niestety mi się "rozwala".

(katalog: https://www.idtdna.pl/ )

Usuwam katalog Sinooke_Nowy i wgrywam ten z paczki jasny sinooke.rar i cały katalog się rozjeżdża jak by brakowało mu jakiegoś cssa lub scieżki do grafik.

Pewnie gdzieś robię błąd... tylko gdzie :)?

PS. Jak wygląda kwestia aktualizacji z poprawioną domyślną skórką :>?

Michał Kryński
Zapraszam na moje forum akwarystyczne  ;-) 

• Odpowiedzi 909
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

nie masz szukać body tylko

<link href="szablony/sinooke_nowy/css/styl.css" rel="stylesheet" type="text/css" />

w podglądzie kodu strony masz to pod body w pliku baza-szablonu.html powinno być gdzieś na początku

Skopiuj szablon na serwer > wejdź do panelu > wygląd> instaluj skórkę > wybierz skórkę gotowe.

Plik ze ścieżką do style.css nie wrzuca sie w bazie tylko można generować nowe ścieżki.

edit:

Jeszcze odp na temat plików językowych. Sprawdziłem to i musimy to dopisać ponieważ formularz jest nowy i nie dopisaliśmy tego przez nieuwagę.

krzysiuus, dokładnie tak zrobiłem :D Przekopiowałem pliki Twojego szablonu do katalogu szablony/sinooke_nowy/ i niestety szablon się "rozjechał" :)

Xemix, oby... ;) bo trochę katalogów czeka na zmianę skórki ;)

Michał Kryński
Zapraszam na moje forum akwarystyczne  ;-) 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności