Skocz do zawartości

[startup] SiNooke - Skrypt Katalogu Stron & Presell Pages

ReTop

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 909
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

jak się kataloguje ręcznie w firefoxie to dlaczego takich rzeczy jak tytuł, mail czy kod po prostu nie zapisuje mam to na myśli że za każdym razem muszę pisać od nowa... a jak się kataloguje w seokatalogu to po prostu z rozwijanej listy da się wybrać jaki tytuł, mam nadzieje że mnie rozumiecie?

Pojawia mi się w pliku log błąd

[26-May-2012 10:20:38] PHP Warning: array_merge() [<a href='function.array-merge'>function.array-merge</a>]: ...public_html/php/robots_counter.php on line 0

Jeden katalog padł mi bez powodu i strona się kompletnie nie ładuje, może to być tym spowodowane?

Jak wpisałem w google: public_html/php/robots_counter.php on line 0, to wyświetliło się sporo stron, wszystkie prowadzą do katalogu sinooke ;D

Jam jest Zbygniew.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności