Skocz do zawartości

[startup] SiNooke - Skrypt Katalogu Stron & Presell Pages

ReTop

Rekomendowane odpowiedzi

Gość ddmarcin

Witam

Niewiele tych poprawek, sporo sugerowałem na priv?

co z poprawkami które jednak utrudniają życie artykuły poprawisz czy kasowac?

i inne myśl że liste masz jeżeli nie mogę podesłac

pozdr

ddmarcin

• Odpowiedzi 909
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Gość ddmarcin

"co innego z nowymi funkcjami - wprowadzę tylko te które będą niezbędne lub uznam za przydatne,"

no to super to może daj znac co według ciebie jest niezbędne i przydatne...

a może tak jak generał w seokatalogach lista życzeń i zmian które sugerują użytkownicy?

chyba dobre rozwiązanie?

pozdr

ddmarcin

Gość ddmarcin

To ja nie otrzymałem żadnej odpowiedzi na forum może dlatego że pisałem na priv :) ok podeślę listę na forum sugerowanych poprawek i nowych funkcji

pozdr

• 2 tygodnie później...

Wpisy, które zostały ostatnio dodane nie pojawiają się na liście wpisów (na stronie głównej pod kategoriami) są tylko na podstronach katalogu (kategorii i podkategorii). Na stronie głównej pod kategoriami są wpisy, które kiedyś były dodane i nie zmieniają się pomimo nowych.

Moje wartościowe katalogi, na których nie zawiedziesz się. Wpis PREMIUM do wszystkich to tylko 10,00 PLN.

Solidny katalog stron

Przedstawiam strony dla kobiet

Po tej aktualizacji dodana została opcja, która automatycznie zamienia pierwszą literę tytułu wpisu na dużą. Okej, fajnie działa, aczkolwiek coś jest nie tak, gdyż automatycznie zamienia na małą literę pierwsze litery w kolejnych wyrazach tytułu. Przykładowo, dodaję Prawnik Poznań, a z automatu zamieniane jest na Prawnik poznań.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności