Skocz do zawartości

[startup] SiNooke - Skrypt Katalogu Stron & Presell Pages

ReTop

Rekomendowane odpowiedzi

Fajny ten skrypt katalogu sinnoke :good:

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

• Odpowiedzi 909
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Po tej aktualizacji dodana została opcja, która automatycznie zamienia pierwszą literę tytułu wpisu na dużą. Okej, fajnie działa, aczkolwiek coś jest nie tak, gdyż automatycznie zamienia na małą literę pierwsze litery w kolejnych wyrazach tytułu. Przykładowo, dodaję Prawnik Poznań, a z automatu zamieniane jest na Prawnik poznań.

w czym problem aby użyć do tego css-a

np: text-transform:capitalize;

• 3 tygodnie później...

Chciałem zgłosić dziwne zachowanie skryptu. Korzystam z jednego z seohostingów i zdarza się tak, że katalogi na sinooke ładują się poprawnie poza formularzem dodawania wpisu. A to nie załadują się pola z wyborem kategorii, a to nie załaduje się pole na wpisanie tajnego kodu, a to zamiast pola na tajny kod załaduje się captcha. Wydaje mi się, że jest to kwestia skryptu, posiadam bowiem na tym hostingu katalogi na seokatalogu i w ich przypadku podobny problem nie występuje.

Co ciekawe problem ten sam ustępuje, po jakimś czasie.

Czy to może być błąd w kodzie, może kod formularza jest zbyt ciężki? Spotkał się ktoś z podobnymi problemami?

Mi zdarzało się to zarówno na obecnej wersji skryptu, jak i na poprzednich.

Jam jest Zbygniew.

• 3 tygodnie później...
  • 5 tygodni później...

jeśli masz to zaznaczone to są blokowane, ale to chyba nie jest domyślnie ustawione.

nie wiem czy to tylko u mnie, ale jeśli zablokuje dostęp do kategorii od razu automatycznie blokuje się dostęp do wpisów.

swoją drogą przy włączeniu i tak wszystko ma dalej

<meta name="robots" content="index, follow">

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności