Skocz do zawartości

[startup] SiNooke - Skrypt Katalogu Stron & Presell Pages

ReTop

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 909
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Na maila brak od kilku dni odpowiedzi więc napisze to jeszcze raz tutaj. Stworzenie ciekawego layoutu pod sinooke to w tej chwili masakra. Bloki zamiast ułatwiać pracę tworzą dodatkowe problemy. Rozwiązaniem byłoby wprowadzenie dodatkowych bloków:

- "Tagi"

- "Kategorie główne" pojemnik dla "Kategoria główna"

Błędy:

- blok "Lista podkategorii" wyświetla się w niepotrzebnie na ostatnim poziomie stron podkategorii gdzie jest oczywiście pusty,

- błąd z checkboxami w pozwoleniach,

- "Pokaż listę wpisów na stronie wpisu" nie działa wyświetlanie wpisów z tej samej grupy

Do koncertu życzeń dodam:

- blok "Losowe wpisy"

- różne rozmiary miniaturek dla bloków

- usunięcie przecinków z Tagów

Tutaj bardziej chodzi o że wyświetla się pusty blok podkategorii. Poziom wyżej byłyby w nim podkategorie, a tutaj tak naprawdę, nie ma się co wyświetlić oprócz nazwy podkategorii.

W sumie teraz zwróciłem na to uwagę. Nie ma możliwości wstawienia do szablonu nazwy aktualnie otwartej kategorii.

Aktualizacja jest gotowa.

Doszedł blok na tagi, gdzie cały blok znika gdy nie ma na podstronie w ogóle tagów.

Można w ustawieniach włączyć lub wyłączyć funkcje, która podobnie jak tagi wyświetla lub nie kategorie, w których nie ma wpisów.

Doszedł znacznik {opis} do rotatora wpisów

Kilka drobnych poprawek

Nie chcę marudzić, ale z tagami pozostały jeszcze 2 problemy. Pojawiają się czasami puste tagi, pisałem o tym jakiś czas temu w mailu. Druga rzecz, na stronie wpisu w dalszym ciągu pojawiają się przecinki.

Odnośnie kategorii wyświetlających się w nieodpowiednich miejscach, to nic się nie zmieniło, zobacz https://oliwkowy-kata...ranz/558-uslugi :

- pojawia się niepotrzebnie " Lista podkategorii: " ,

- pod blokiem z listą kategorii pojawia się też pusty blok kategorii.

Mam nadzieję, że wiesz o co mi chodzi;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności