Skocz do zawartości

[startup] SiNooke - Skrypt Katalogu Stron & Presell Pages

ReTop

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 909
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

W katalogu mam 2 grupy wpisów: zwykłą ( z możliwością dodania wpisu do 2 kategorii) i premiowaną (z możliwością dodania wpisu do 3 kategorii i kilkoma wyróżnieniami działającymi przez 30 dni).

Zauważyłem, że osoby dodające wpisy zwykłe najprawdopodobniej do 1 kategorii, a druga czasami wybierana jest losowo (wpisu w niej nie ma).

Wpisy w grupie premiowanej pomimo upływu 30 dni nadal mają wyróżnienia, trzeba coś dodatkowo ustawiać, np. cron?

I jeszcze mam pytanie czy w jakiś sposób można dodać grupę wpisów widoczną tylko dla administratora?

Moje wartościowe katalogi, na których nie zawiedziesz się. Wpis PREMIUM do wszystkich to tylko 10,00 PLN.

Solidny katalog stron

Przedstawiam strony dla kobiet

Zakupiłem skrypt katalogu w dniu wczorajszym. Dostałem maila z potwierdzeniem zapłaty oraz zamówienia. I cisza. Ja rozumiem, że można mieć natłok roboty, ale mija już dzień roboczy. Chcę postawić katalog w wolny weekend. Uda się otrzymać go dzisiaj ?

Mail nie śmiga - dostaję zwroty.

Internetowa Baza Stron

1. Pliki na serwer

2. Wygeneruj klucz w panelu

3. Wpisz adres domeny w przeglądarce - z www lub bez www w zależności od tego dla jakiej był generowany klucz.

4. Wypełnij dane instalacyjne

5. Skasuj folder instalacja

6. Wjedź do panelu doman.pl/admin

7. Konfiguruj według uznania.

1. Pliki na serwer

2. Wygeneruj klucz w panelu

3. Wpisz adres domeny w przeglądarce - z www lub bez www w zależności od tego dla jakiej był generowany klucz.

4. Wypełnij dane instalacyjne

5. Skasuj folder instalacja

6. Wjedź do panelu doman.pl/admin

7. Konfiguruj według uznania.

No i proste jak drut. Skrypt zainstalowany w kilka minut bezproblemowo!

Mam tylko problem z szablonem, ale to już do autora tegoż.

Jeszcze jedno pytanko, jeśli importuję spakowany szablon przez panel administracyjny/wygląd. Każe mi podawać katalog w którym znajdzie się szablony (bez tego nie idzie). Wpisuję bieżący, czyli szablony - tworzy mi podkatalog: szablony/szablony i za cholerę nie chce z tej lokalizacji go zainstalować.

Po wgraniu bezpośrednio na serwer jest ok, pojawia się w głównym oknie. Tylko jest rozjechany, mam go jakby nałożony na domyślny: sinooke. Ale tu już będę molestował autora.

Internetowa Baza Stron

• 3 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności