Skocz do zawartości

[startup] SiNooke - Skrypt Katalogu Stron & Presell Pages

ReTop

Rekomendowane odpowiedzi

mam 50 licencji tego skryptu - chciałem w końcu je wykorzystać :)

Czy będzie jakaś aktualizacja na dniach?

Nie lubie zbyt często robić poprawek i upgradeów i wolałbym rozpocząć instalację juz po jakiś popraweczkach. Mam jeszcze jedno pytanie - czy panel centralny jest wbudowany w sinooke?

Szablony do zennopostera - ZenBLOG, ZenSocialBot, ZenOgłoszenia, Szeptacz, ZenFles, ZenReview, szablony do poczty i inne). Tylko profile VIP proszę zamawiać przez priv lub email

• Odpowiedzi 909
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Witam,

Nie ma panelu centralnego.

Jeśli chcesz stawiać katalogi bez aktualizacji to poczekaj 2-3 tygodnie.

Teraz moim priorytetem jest skończenie serwisu do sprzedaży domen i ze względu ograniczeń czasowych jakie narzuca NASK do testowania połączeń z nimi nie ma szans na szybsza aktualizacje.

Seolutiot Twoje uwagi są bardzo cenne i wszystkie są brane pod uwagę. To nie tak, że są ważniejsze projekty i katalog jest zepchnięty całkowicie w kąt. Po prostu mam ograniczony termin do testowania połączeń serwisu i nie mogę tego odkładać. Tak jak wspominałem za 2 tygodnie wszystkie odnotowane błędy i sugestie zaczniemy realizować.

1. Na tej stronie nie powinien pojawiać się blok kategorie główne, ale sie pojawia(pusty, zostaje po nim tylko div). Rozwiązaniem jest wprowadzenie dodatkowego bloku pojemnika dla kategorie główne, tak jak zrobiłeś to w ostatnim update dla tagów. To samo dzieje się na stronach wpisów.

Blok na kategorie istnieje.

• 3 tygodnie później...

Raz na jakiś czas w przypływie nudy staram się odpalić mój jedyny katalog na sinooke. Międzyczasie od zakupu tego skryptu odpaliłem kilka katalogów na seokacie i web-news, ale sinooke ogarnąć nie potrafię, a dokładniej skórki. Właściciel skryptu (i sprzedawanych do niego skórek) obiecywał mi ustawienie jej w styczniu ale za każdym razem nie mógł się zalogować na ftp - każdy laik którego prosiłem aby sprawdzić czy działa FTP logował się bez problemu. Nawet chciałem zapłacić za usługę konfiguracji skórki - właściciel chyba nie miał chęci zarobić, bo cisza do tej pory.

Na obecną chwilę, po upddate do wersji 1.31 wywala błąd, że zmieniłem domenę tudzież inne cuda. Ręce opadają. Ładowanie skórki do katalogu szablony (na serwerze) mija się z celem. W żaden sposób nie jest widoczna w ustawieniach. Plik *.zip ładowany na serwer z panelu admina - błąd - plik nie jest *.zip.

Ja się poddaję - jak ktoś ma chęć z wielką przyjemnością odsprzedam licencję na ten skrypt. Ja mam dosyć.

Chyba, że znajdzie się jakaś dobra dusza, która pomoże mi w tym, to odpalę co trzeba - flaszkę, whysky lub zapłacę na fakturę kwotę dla mnie do zaakceptowania (skrypt szału nie robię więc przemyślę każdą kwotę).

Żeby nie było, że na forum tylko marudzę - podejście do tematu kolegi @Rokiego (od web-news) czy @Generała (od seokatalogu) to pełen profesjonalizm i od nich powinni się wszyscy uczyć jak dbać o klienta.

Dziękuję. Dobrej nocy.

Internetowa Baza Stron

Aktualizacja - Proszę pamiętać o zrobieniu kopi zapasowej bazy.

- nie powinny pojawiać się poste tagi w bloku z tagami

- istnieje możliwosć pobrania tajnych kodów w .txt dla każdej grupy, na liscie grup

- usunięto błąd ktory wyswietlał komunikat o źle ustawionych płatnosciach gdy były ustawione tylko tajne kody w grupie

- dodana zmienna w szablonie: {AKTUALNA_KATEGORIA} która wyswietla nazwę aktualnie wybranej kategorii

- wprowadzono kilka poprawek poprawiających szybkosc działania skryptu

- poprawiona opcja ustawiania blokowania indeksacji przez roboty wyszukiwarek dla wybranych podstron, kategorii itp.

- dodano filtr zapobiegający dodawawaniu tych samych linków przez panel admina

- dodano dodatkowy pojemnik na listę kategorii.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności