Skocz do zawartości

[startup] SiNooke - Skrypt Katalogu Stron & Presell Pages

ReTop

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 909
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
  • 2 miesiące temu...
  • 2 miesiące temu...
  • 1 miesiąc temu...

bardzo proszę o kontakt autora skryptu(rozumiem że retop) o kontakt. Nie mogę skontaktować się przez forum(zablokowane) na maila też odpowiedzi nie dostałem, facebook brak odpowiedzi, przez gnum chyba też wiadomość wysyłałem i nic z tego...

Czy ktoś ma kontakt z autorem skryptu ?. Dotknął mnie problem z kodowaniem polskich znaków po migracji katalogów na nowy hosting. Kiedyś miałem podobną sytuację ale pomógł mi skutecznie autor. Teraz nie ma z nim żadnego kontaktu. A może ktoś ma własną solucję na ten problem ?

Kodowanie bazy i porównywanie napisów ustawione utf8_general_ci

• 3 tygodnie później...

Wdrożenia i modyfikacje sklepów PrestaShop - webKS.pl

• 5 tygodni później...
  • 2 tygodnie później...

Nie powtarzam, lecz weryfikuję. Jeżeli napotykam na jakąś informację, tym bardziej, że nie wzbudzającą wątpliwości. To różnica względem powtarzania i siania paniki. Poza tym im więcej poczytałem tym bardziej taka wiadomość może być sensowna i bynajmniej wpisów w jednym forum, lecz u różnych źródeł.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności