Skocz do zawartości

[startup] SiNooke - Skrypt Katalogu Stron & Presell Pages

ReTop

Rekomendowane odpowiedzi

parafrazując Twoją wypowiedź:

tym bardziej, bynajmniej, bez wzbudzania żadnych watpliwości, można powiedzieć, że nie ma w tym temacie konkretów...

nie bierz sobie do serca tego co wypisuje "Sebastian Miśniakiewicz Specjalista ds. SEO"

Jak miło, że ktoś o mnie wspomniał :)

Strona, któą wyciągnąłem z filtra, miała multum wpisów w katalogach na tym skrypcie.

Pisanie jak w/w nie zmieni faktów, Panie i Panowie.

Szczegóły

https://blog.seo-profi.pl/strony-majace-wpisy-w-katalogu-na-skrypcie-sinooke-juz-sa-karane-przez-google/

.

• Odpowiedzi 909
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Max i tak i nie. To, że niektóre (a może nawet znakomita większość) katalogi/wpisy mogą być powodem filtra nie oznacza, że skrypt jest spalony.

Uznanie, że tylko podanie w przykładach złych linków oznacza spalenie strony i/lub skryptu jest co najwyżej oznaką głupoty/naiwności/zakłamania/hipokryzji/...*.

Dla przypomnienia - w tym wspaniałym wpisie pada stwierdzenie, że dowodem zajechania skryptu jest podanie przez automat losujący g. wpisów w katalogach na skrypcie Sinooke jako przykład "złych" linków, a cały "test" został przeprowadzony na 1 odpowiedzi przy filtrze dla 1 strony.

* niepotrzebne skreślić, a potrzebne dopisać wedle uznania

Tu nie tyle mi chodzi o sam skrypt ile o miejscówki (grupy) cytat :

Teraz to takimi grupami to głownie de-pozycjonują

Co nie zmienia faktu, że bardzo mało "dopieszczonych" katalogów było postawiono na tym skrypcie, w 99% przypadkach był to hurt + multikod za pieniędzy poniżej kosztów, dalej byli powiadomienia bo 90% dodających nie umieli tego robić,w konsekwencje liczne raporty w DT i po zabawie. Ogólnie katalogi to zło :D

Sebastian, ja wiem, że Twój blog jest skierowany do osób, które mają znikomą wiedzę dotycząca SEO, ale wrzucane wszystkich katalogów z danego skryptu do 1 worka to bzdura. Już sam tytuł jak z Faktoidu jednoznacznie wprowadza w błąd osoby takie jak darmor. Już są karane? Wcześniej nie były? Sinooke to fajny skrypt, który można mocno zmodyfikować i zamiast stawiać na nim 50 seo katalogów na multikod można postawić 50 lokalnych katalogów firm remontowych.

seosolution,

oj, nie bądźmy papiescy - wszyscy wiedzą, że katalogi SEO nie mają przyszłości. I to nie jest tylko moje zdanie.

Jak ktoś zrobi, to co mówisz, to OK, ale .... kto stawia 50 lokalnych katalogów firm remontowych w innym celu niż SEO? Bądźmy realistami.

Stanowisko Google odnośnie seokatalogów to fakt - polemizowanie z kimś, kto nie akceptuje fajktów jest bez sensu

Każdy katalog jest tworzony w celu reklamowania witryny internetowej. Dlatego każdy katalog można nazwać seo katalogiem.

Mylne jest twierdzenie, że Google nie akceptuje seo katalogów. Nie akceptuje grup katalogów,katalogów, które sprzedają multikody oraz tych, które są źle linkowane, "dopalane".

Nie ma znaczenia skrypt.

Głównym celem wyszukiwarek NIE jest dostarczanie trafnych wyników. Głównym celem wyszukiwarek jest dostarczanie zysku.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności