Skocz do zawartości

[startup] SiNooke - Skrypt Katalogu Stron & Presell Pages

ReTop

Rekomendowane odpowiedzi

Wracając do samego skryptu to mam pytanie czy u Was w katalogach na tym skrypcie także nie działa zliczanie kliknięć i CTR? Nie wiem czy ja coś skopałem w ustawieniach czy to wina skryptu lub serwera. Z góry dziękuję za odpowiedź.

Moderowany katalog stron internetowych 123seo.com.pl. Serdecznie zapraszam do dodawania wpisów.

• 1 rok później...
  • Odpowiedzi 909
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

a czy to tak ciężko otworzyć profil i zobaczyć Ostatnio aktywny Wczoraj, 11:16 ???

Z płatnych skryptów katalogów na pewno webnews jest rozwijany. Nie musisz w każdym temacie wylewać "gorzkie żale"  to Generał nie odpowiada, to ostatni post w sinooke jest wiekowy. Nikt nikomu nie obiecuje że będzie kontynuować projekt do końca życia. SEO zmienia się, era katalogów przemiela i ludzie robią inne projekty.

@ReTop - dzięki za informację.

#offtop

@MaxPan - nie ma problemu. Generalnie dawno na forum nie zaglądałem i jestem trochę 'obok' branży.. Zainteresowałem się ostatnio jednak własnymi katalogami i zastanawiam się, czy nie poprzenosić ostatecznie wszystkiego na jakiś bardziej perspektywiczny skrypt..

ZielonyKatalog PR 4 - tylko 3,76PLN (2,50).

Limey.pl - katalog stron (2,46PLN (1,50)  || 0-z.pl - artykuły do przedruku.

• 10 miesięcy temu...
Dnia 23.03.2016 o 19:24, ReTop napisał:

Projekt nie jest rozwijany. Sprzedaż na dniach również zostanie całkowicie zamknięta.

Gwarantuje jedynie dożywotnią prace serwera licencyjnego.

Strona pod adresem sinooke.pl nie działa. Czy to definitywny koniec, czy też można zalogować się do serwera licencyjnego pod innym adresem ?

• 2 tygodnie później...

Cześć,

ma ktoś pomysł w jaki sposób zalogować się do katalogu na skrypcie sinooke, ponieważ od jakiegoś czasu mam błąd numeru licencji.

Z góry dziękuję za pomoc.

Moderowany katalog stron internetowych 123seo.com.pl. Serdecznie zapraszam do dodawania wpisów.

Dnia 23.03.2016 o 19:24, ReTop napisał:

Projekt nie jest rozwijany. Sprzedaż na dniach również zostanie całkowicie zamknięta.

Gwarantuje jedynie dożywotnią prace serwera licencyjnego.

Ostatnie zdanie jak widać po wszystkich katalogach postawionych na tym skrypcie to niestety fikcja. Straszna lipa. Może ktoś zna sposób na ożywienie tych katalogów?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności