Skocz do zawartości

[startup] SiNooke - Skrypt Katalogu Stron & Presell Pages

ReTop

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 909
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Proszę o odpowiedź na problem z niemożliwością instalacji skryptu: wrzucam na serwer (ionic a teraz hekko) i mam:

Fatal error: Unable to read 6719 bytes in /home/xxxxx/domains/xxxx.pl/public_html/admin/php/funkcje.php on line 0

edit: Już wiem :) Wrzucałem filezillą. Zmieniłem na tryb binarny przesyłania plików i poszło.

Dziękuje koledzy, że wspólnie sobie pomagacie :D

Staramy się rozwiązać każdy problem i maksymalnie ułatwić

tworzenie katalogu na SiNooke.pl, dlatego wszystkie wasze posty są na wagę złota :P

.........

Do soboty będzie aktualizacja skryptu o numeracje skryptu oraz automatyczny aktualizator.

Oznacza to, że nowa wersja nie będzie wymagała przeinstalowywania katalogu - WYSTARCZY JEDNO KLIKNIĘCIE MYSZKĄ.

Kilka postów wyżej rozmawialiśmy na ten temat.

Niestety na dzień dzisiejszy nie ma takiej możliwości, ale niebawem wprowadzimy.

Jak widać jest to nowy CMS i wymaga kilku poprawek oraz dopisania nowych funkcji,

dlatego skupiamy się na dopisaniu automatycznego aktualizatora (do soboty).

Dzięki niemu każda nowa funkcja która dojdzie będzie aktualizowana automatycznie jednym kliknięciem

bez przeinstalowywania licencji.

A jak przekręcić ten edytor graficzny przy dodawaniu artykuły, żeby on był u góry pola, a nie na dole? :D

- Nie ma takiej możliwości. A lepiej na górze? Chyba coś w tym jest po druga osoba mi to pisze:)

- w zajawce na stronie głównej są krzaki przy polskich znakach

-Krzaczki znikną w następnej aktualizacji (sobota). Muszę zmienić to ręcznie i zrobić nową instalkę

- znaczniki widoczne jak np. <p>

-znaczniki wprowadzaj po wciśnięciu przycisku html

- nie działa odnośnik do artykułu mam adreskatalogu.pl/{LINK_SZCZEGOLY}

-to fakt odnośnik nie działa, ponieważ wkleiłem całą strukturę z listy wpisów zamień {LINK_SZCZEGOLY} na {LINK_WIECEJ}

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności