Skocz do zawartości

Siła linku EDU

Verrtem

Rekomendowane odpowiedzi

nie zgodzę się, że domeny edu.pl czy gov.pl są jak zwykłe .pl, gdyż z moich obserwacji wynika, że znacznie lepiej wpływają na pozycjonowanie niż 'zwykłe'

to bardzo bym Cię prosił o podzielenie się tymi obserwacjami ;)

We wcześniejszym poście już się podzieliłem... :P

tak się składa, że mam troszkę domen edu.pl i jakoś tego nie zauważyłem :lol:

Nie przejmuj się, każdy ma inny poziom spostrzegawczości :P

a może masz jakiś wpływ na linki na gov.pl? tez się podziel ;)

Tak, mam linki z takich domen, ale wybacz, nie podziele się :P

a jakąś domenkę gov.pl chętnie przyjmę ;) nawet za sporą kaskę... może wtedy jakieś ministerstwo śmiesznych kroków bym otworzył ;)

to tyle sarkazmu,

Szkoda, że sarkazmu jest więcej niż merytorycznej odpowiedzi :P

a teraz powtórzę: mylisz się i to znacznie, że edu.pl ma jakąkolwiek większą moc, niż .pl

Wiesz początkowo, chciałem olać Twój post myśląc, że nie jestem w pracy i szkoda mojego czasu, ale uznałem, że dam konsultację za darmo.

Wiesz, nie spodobało mi się, Twoje traktowanie innych, mówisz w stylu ex cathedra, twierdząc, że masz monopol na prawdę, jesteś taki pewny tego? przedstaw dowód (czyli badanie odpowiednio randomizowanę i normalizowane; odnośnik do oficjalnej dokumentacji; publikacji), nie masz? to przyjmij za fakt, że możesz się mylić jak każdy inny, każdy przedstawił swój punkt widzenia, swoje spostrzeżenia, nie negując innego zdania, szanując innych i ich punkt widzenia. Ty natomiast - co najśmieszniejsze - moderator, który powinien stać na straży tolerancji, porządku i merytorycznej rozmowy, wprowadzasz w rozmowę element podziału, w stylu "Ja wszystko wiedzący, a Wy idioci" (gdyż takie można mieć odczucie), zamiast starać się budować miłą atmosferę (która jest równie ważna (a może nawet ważniejsza), jak wymiana informacji).

Pozdrawiam Was serdecznie i dziękuje za wszystkie odpowiedzi...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności