Skocz do zawartości

Problem z pisaniem artykułów

hum3ll

Rekomendowane odpowiedzi

Szukałem wszędzie rozwiązania mojego problemu ale nigdzie go nie znalazłem. Otóż od pewnego czasu wszystkie wordpressy postawione na hostingu SEO-HOST przestały być w pełni sprawne, tzn. kiedy chcę dodać wpis edytor posiada tylko opcję "HTML" natomiast gdy klikam w "Wizualny" nic się nie dzieje. Nie można używać także innych opcji jak dodanie zdjęcia.

Dokonywałem ręcznych aktualizacji, zmieniałem Chmody. Próbowałem nawet wgrywać starsze wersję Wordpressa lecz nic nie pomogło. Może ktoś miał już taki problem i udało mu się go rozwiązać?

• 4 tygodnie później...
Szukałem wszędzie rozwiązania mojego problemu ale nigdzie go nie znalazłem. Otóż od pewnego czasu wszystkie wordpressy postawione na hostingu SEO-HOST przestały być w pełni sprawne, tzn. kiedy chcę dodać wpis edytor posiada tylko opcję "HTML" natomiast gdy klikam w "Wizualny" nic się nie dzieje. Nie można używać także innych opcji jak dodanie zdjęcia.

Dokonywałem ręcznych aktualizacji, zmieniałem Chmody. Próbowałem nawet wgrywać starsze wersję Wordpressa lecz nic nie pomogło. Może ktoś miał już taki problem i udało mu się go rozwiązać?

może warto napisać do admina hostingu z pytaniem?:) skoro piszesz w liczbie mnogiej "wordpressy" czyli problem nie tylko u Ciebie:)

moje trzy pomysły:

Zainstaluj zewnętrzny edytor

Sprawdź czy na tych blogach nie masz wtyczek które ci się "pokrywają" wyłącz je i sprawdź czy problem występuje, jeżeli nie to kombinuj (włączaj wyłączaj wtyczki)

Mateusz Jaworowicz

wordpress101.EDU.pl

Jakub Jaworowicz

Zobacz mój Blog o WordPress i Marketingu

sprawdź jeszcze pod inna przeglądarką.

Pod Operą występują problemy z edytorem Wordpress(ja tak zauważyłem od wersji 3.0 WP)

Firefox i Chrome nie maja takich problemów.

Dodatkowo sprawdź wtyczki, może masz coś w stylu wptweeks, gdzie po którejś z aktualizacji dodali opcje i np. wyłączony był moduł do dodawania zdjęć przez flasha, ale nie załączał się domyślnie ten z HTML. Być może tu jest podobny problem.

Wybierz się na Wirtualny Spacer

Zapraszam do mojego miasta Myślibórz

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności