Skocz do zawartości

[Wykonam] Grafika dla Twojej strony www

erotiksite

Rekomendowane odpowiedzi

Profesjonalna grafika dla Twoje strony !

Witaj, chciałbym zaoferować Ci wykonanie profesjonalnej szaty graficznej dla Twojej strony internetowej.

Ładna grafika to bardzo istotny element budowania wizerunku firmy, wizerunku który przedstawi Twoją firmę jako godną zaufania, profesjonalnie podchodzącą do swoich obowiązków.

Pomyśl tylko, ile pieniędzy tracisz każdego dnia przez to że Twoja strona odstrasza klientów ?

Pomyśl tylko, ile osób przechodzi do konkurencji właśnie dlatego, że ich szata graficzna wzbudza większe zainteresowanie i sprawia iż ich oferta prezentuje się bardziej profesjonalnie ?

Już dziś zadbaj o wizerunek swojej firmy w sieci !

Dlaczego właśnie moja oferta ?

1. Wszystkie zlecenia realizuje w uzgodnionym terminie
  2. Korzystna cena na każdą kieszeń
  3. Błyskawiczne odpowiedzi na wszystkie maile
  4. Szybka realizacja zlecenia

Brzmi interesująco ? W takim razie przejdźmy do konkretów.

Koszt wykonania projektu graficznego to 400zł brutto*

W cenę wliczony jest projekt strony głównej oraz 5 podstron.

Każda kolejna podstrona to koszt 35zł.

Do ceny projektu należy doliczyć koszt zdjęć zakupionych w serwisie fotolia.pl

Forma rozliczenia

Dbam o to aby wszystko odbyło się zgodnie z obowiązującym prawem dlatego konieczne będzie podpisanie umowy o dzieło.

Na Twój adres przesłana zostanie umowa do podpisania oraz zaadresowana koperta zwrotna z naklejonym znaczkiem. Dzięki temu nie poniesiesz żadnych dodatkowych kosztów.

Legalność

Pracuje na legalnym oprogramowaniu firmy Adobe. Adobe Photoshop CS5.

Kodowanie do xhtml/css

Bardzo chętnie podejmę się również zakodowania do xhtml/css z zachowaniem wszelkich standardów oraz pełną validacją kodu W3C dla prostych projektów graficznych, wizytówek itd.

Jeżeli strona nie wymaga integracji z systemem cms, mogę wykonać w całości stronę statyczną : grafika, kodowanie do xhtml/css/js/php i osadzić wszystkie teksty w dokumencie html.

Koszt pocięcia i zakodowania strony do xhtml/css strony głównej oraz 5 podstron to koszt 120zł brutto*

Aby uszanować Twój oraz mój czas, opiszę tutaj zlecenia których się nie podejmuję.

1. Projektowania logotypów
  2. Projektowania wizytówek, ulotek oraz broszur
  3. Nie integruję grafiki z żadnym system cms
  4. Grafiki dla katalogów

Chcesz zobaczyć moje prace ?

Wszystkich zainteresowanych zapraszam na maila: projektowanie-stron-www@prokonto.pl, po otrzymaniu informacji prześlę link do portfolio.

Przed rozpoczęciem zlecenia prześlę Ci wszystkie dane dotyczące mojej osoby oraz wstępnie przygotowaną umowę.

(mail założony aby odsiać spam)

Zapraszam do kontaktu.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności