Skocz do zawartości

Pytanie odnośnie wypozycjonowania poki co niewielkiej strony

lamcpp

Rekomendowane odpowiedzi

Mam stronę branży informatycznej, ma 35 artykułów każdy co najmniej 2000 znaków, unikalne.

1. W jaki sposób pozycjonować tą stronę?

2. Chciałbym stworzyć jakieś zaplecze do strony, myslałem o założeniu paru blogów na darmowych serwerach i dodanie do nich paru artykułów, czy lepiej by te blogi były tematycznie związane z moją stroną? jeśli by nie były to w jaki sposób wpleść w te strony linka do mojej właściwej strony skoro strony w żaden sposób nie będą ze sobą powiązane?

1. Linki, linki i jeszcze raz linki.

2. Zakładanie blogów na darmowych platformach jest dobrą strategią jeżeli dysponujemy ograniczonym budżetem. Musisz jednak pamiętać, że do tych blogów też trzeba linkować - jeżeli nie wpłynie do nich dużo mocy nie będą one przynosiły odpowiednich efektów.

Ciemna strona mocy!

Witam

ad 2

Zdania co do konieczności linkowania z powiązanych tematycznie stron są podzielone. Bezpieczniej zatem będzie linkować z bloga powiązanego tematycznie z Twoją stroną. Zresztą na pewno łatwiej pisać na tematy, na których się znamy.

Jeśli natomiast blog nie będzie powiązany to linki mogą też chyba być na liście ulubionych stron.

Redaguję witrynę www.kredyty-lokaty-konta.pl. Porady i oferty bankowe, ranking kredytów gotówkowych, lokaty bankowe, kredyty mieszkaniowe, karty kredytowe i inne usługi, ranking kredytów hipotecznych. Wiadomości gospodarcze, finansowe, aktualne dane o inflacji 2022.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności