Skocz do zawartości

żadnego szacunku

Beerbant

Rekomendowane odpowiedzi

Wciąż nie do końca Was rozumiem, czemu kasujecie ogłoszenia zgodne z regulaminem (poza brakiem kwadratowych nawiasów w tytule).

Kolejne, przed chwilą wyrzucone ogłoszenie:

https://www.forum.optymalizacja.com/index.php?s...=0entry121939

Email podany, imię i nazwisko jest, adres www podany (a tam adresy, telefony, interesujące portfolio).

Oferta wygląda na wiarygodną i chyba mogłaby kogoś zainteresować.

Rozpoczęcie jest proste!

Wciąż nie do końca Was rozumiem, czemu kasujecie ogłoszenia zgodne z regulaminem (poza brakiem kwadratowych nawiasów w tytule).

Kolejne, przed chwilą wyrzucone ogłoszenie:

https://www.forum.optymalizacja.com/index.php?s...=0entry121939

Email podany, imię i nazwisko jest, adres www podany (a tam adresy, telefony, interesujące portfolio).

Oferta wygląda na wiarygodną i chyba mogłaby kogoś zainteresować.

Ataman Koszowy rzuca do Kosza :D

A na powaznie my dopiero zaczniemy rzucać do kosza.

Bo tak naprawdę połowa ogłoszeń nie spełnia warunków

A chodzenie po cudzej stronie i szukanie kontaktu to lekka przesada.

Ładny ruch można sobie nabić dzięki forumowiczom.

Coś tam wymyslę wkrótce jakiś szablon jak szablonu nie spełnia to wypad

Narazie uznaniowo rzucają:D

Po to jest Kosz a nie delete żeby sobie coś poszukać szukać w śmietniku nie wstyd :D

Firmę w Polsce utrzymuje czynną od 1997 roku w Hamburgu od 2008 Roku więc nie robią na mnie wrażenia awatary i linki w stopce. Zajmuje się od zarania początków Black Hat Seo. Mam prawo do zapomnienia. Niech się firma Google zajmie sztuczną inteligencją zanim  Sam Altman ich wyprzedzi :) Moje stare konto https://www.forum.optymalizacja.com/profile/21-kill-bill/  :( boże jaki młody byłem i głupi. Wróciłem i wchodzę z drzwiami nie drzwiami.

a mnie zawsze rozbrajaly firmy zajmujace sie projektowanem stron ktore najpierw prosily o wycene wykonania ich strony firmowej (bo nie mieli) a pozniej cennik (cala lista od bannera po menu we flashu) oczywiscie sugerujac ceny jak na allegro tak zeby mogli zarobic na posrednictwie psujac kazdy projekt swoimi amatorskimi uwagami zarazem :D

Dla tych co lubią na biało i dla tych co na czarno:
logo_ap.jpg godmodelogo.jpg

Zajrzałem do śmietnika :D

Agencja interaktywna podejmie współpracę w zakresie pozycjonowania (z osobą prywatną lub firmą).

Interesuje nas pozycjonowanie stron w Googlach.

Jeżeli jesteś zainteresowany i chcesz uzyskać więcej informacji napisz na adres: kamila@w4y.pl

Witam!

Nawiążemy stałą współpracą z osobą/firmą, specjalizującą się w SEO.

Proszę o zgłoszenia na adres jblew[at]mediaambassador[kropka]pl wraz z referencjami.

Szukamy tylko i wyłącznie sprawdzonych, doświadczonych osób/firm.

Pozdrawiam

Jan Blew

www.MediaAmbassador.pl

Punkt A:) To sie tam kwalifikowało

Punkt B:) Zero3 ma zawsze rację

Punkt c) Gdyby jednak nie miał racji patrz do Kosza :D

A na powaznie on mało wyrzuca bo miły człowiek jest.

Ja tam dawno nie byłem bo by 3/4 wyleciało :D

Firmę w Polsce utrzymuje czynną od 1997 roku w Hamburgu od 2008 Roku więc nie robią na mnie wrażenia awatary i linki w stopce. Zajmuje się od zarania początków Black Hat Seo. Mam prawo do zapomnienia. Niech się firma Google zajmie sztuczną inteligencją zanim  Sam Altman ich wyprzedzi :) Moje stare konto https://www.forum.optymalizacja.com/profile/21-kill-bill/  :( boże jaki młody byłem i głupi. Wróciłem i wchodzę z drzwiami nie drzwiami.

Moj Flog Blog czyli goło i wesoło :D Wreszcie sobie popiszę:D

kill bill trzy linki w podpisie :D zaraz przyjdzie michal i zrobi ciah ciah

Sprzedam IPHONE 13PRO MAX stan używany sprzedam iphone

praca za granicą, ogłoszenia sprawdzonych pracodawców: praca za granicą
dieta ketogeniczna, przepisy ketogeniczne? Jak wywołać stan ketozy dieta ketogeniczna

Do tych pierwszych napisałem. Jak mi odpisali tematykę i stronę we flash do wypozycjonowania, a ja im podałem cenę, to tylko spytali, czy ona jest jednorazowa. :D:D

uprzedzałem uprzedzałem :D

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności