Skocz do zawartości

16 h - strona juz w googlach

ksy

Rekomendowane odpowiedzi

• 3 lata później...

odpowiednio zrobiony wordpress (nawet nie linkowany mocno) ma czas zaindeksowania nowej podstrony

2 do max 10 godzin, zaindeksowana zmiana na stronie głównej od 5 min do max 4 godzin

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

zaindeksowana zmiana na stronie głównej od 5 min do max 4 godzin

Bez urazy ale 5 minut to chyba już jest nagięcie rzeczywistości. Mogę uwierzyć, że raz przez przypadek się tak zdarzyło, że zmieniono stronę i akurat robot wszedł ale nie uwierzę, że taki czas reakcji jest normą. Twórcy Wordpressa mają bezpośrednie wejście do bazy googla?

Najwyższej jakości strony internetowe można zamówić w firmie Invini.

nie wiem czy twórcy wordpresa mają czy nie mają podaje tylko zaobserwowane przezemnie wyniki komendy site, postaw sobie jakiegoś bloga zrób dodawanie kilku artów co 15/30 min, wypinguj go gdzie sie da troche podlinkuj i po 2ch trzech tygodniach zauważysz efekty

dzisiaj są święta więc rrsy słabo zapodają ale masz przykład poniżej

rssvh5.jpg

no i zmusiliście mnie do grzebania w site :P

rss1zv1.jpg

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

Zapomniałem wcześniej sprawdzić. Wpis na blogu opublikowałem jakieś 15- 20 minut temu. Patrzę w Google, a tam wersja sprzed 12 minut- już zaindeksowane.

Blog tylko trochę podkatalogowany oraz oczywiście dodałem pingi i serwis do jakiś 8 katalogów rss (tylko jeden wysłał maila z potwierdzeniem akceptacji).

Co do innych wpisów, nie śledzę ich co chwilę, ale teraz to jest max. 30 minut od opublikowania wpisu.

Case study jak pozyskać więcej leadów

gugle sie dziwnei zachowuje.

zrobilem nowa strone [do testow na subdomenie] nigdzien ei linkowalem, tlyko ze WP sam wyslal sitemape googlowi z 1 z pluginow. strona sie zaindexowala nim skonczylem wklepywac tekst [10min jakies], w dodatku zdazyl wskoczyc jeden proxy spammer.

zobaczylem ze dziala, podstawilem wlasciwa domene i dodalem kolejne 10 postow. czekalem czekalem i chyba 3 dni mienly nim google chwycilo wszystko.

inna noa strona na nowej domenie, kolo 4 dni linkowania ostrego i nic. po jakis 5ciu chwycilo. pozniej na subdomenie postawilem WP, zalinkowalem tylko na glownej wspomnianej domeny i sie zaindexowal w 1 dzien.

seo is dead

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności