Skocz do zawartości

16 h - strona juz w googlach

ksy

Rekomendowane odpowiedzi

zrobilem nowa strone [do testow na subdomenie] nigdzien ei linkowalem, tlyko ze WP sam wyslal sitemape googlowi z 1 z pluginow. strona sie zaindexowala nim skonczylem wklepywac tekst [10min jakies], w dodatku zdazyl wskoczyc jeden proxy spammer.

ja tak miałem jak wklepałem 200 serwerów do pingowania.

Moze podzielisz sie lista, ja korzystam teraz jedynie ze ok 120

Powinno wystarczyć chyba, że chcesz pingować do takich "blogfrogów" w Kambodży, Tadżykistanie itd.

Osobiście skróciłem listę do 80 serwisów aktualizacji.

Wywaliłem coś w stylu

Dla testów postawiłem autobloga i ponizej macie przykład indeksacji :P

index1minmi3.jpg

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

No to prawdziwy dowód na to że google zakupił i wdrożył dużo nowego sprzętu. Może wkońcu skończą się huśtawki wyników. Jeszcze szybiej mógłby wymieniać dane pomiędzy DC.

Liszek

Interesuje Cię nurkowanie

Potrzebujesz tłumaczenie cv na angielski?

Największa ilość ofert pracy w jednym miejscu: praca za granicą

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności