Skocz do zawartości

[Blog] Zarabianie w domu, przez internet

Elektronowy

Rekomendowane odpowiedzi

...

Zamierzam tam opisywać rzeczy związane z ebiznesem, praca w domu, niezależnością finansową, zabieraniu w sieci.

...

Co do zabierania w sieci ze zdania powyżej - Nie tędy droga :)

A na poważnie.

Życzę Ci szczerze sukcesu i wytrwałości w dążeniu do celu.

A, gdy już będziesz miał pierwsze zarobki, zainwestuj zgodnie z powyższymi radami doświadczonych kolegów wtedy zyski rosną w postępie geometrycznym.

Kupuj wydawnictwa elektroniczne w e-książka.pl albo sam załóż taki sklep - dołącz do Programu Partnerskiego

Wymienię się linkami i wpisami o tematyce turystycznej katalog.turystyka.pl

Tak w temacie, trafiłem kiedyś na taki blog https://20ojrodziennie.blogspot.com

Facet założył sobie, że dojdzie do 20 euro dziennie i startując z poziomem wiedzy totalnego laika osiągnął to w rok:

https://20ojrodziennie.blogspot.com/2011/07...rwiec-2011.html

Może dla kogoś będzie to jakaś inspiracja :)

U kobiety ważniejsze są oczy niż piersi - kobieta bez oczu wygląda gorzej.

Polecam montaż anten legionowo - najlepszy montaż i serwis anten.

tylko jak za to wykarmić rodzinę?

20 euro dziennie to ponad 2000zł miesięcznie, jaka rodzina zje przez miesiąc 4 tony ziemniaków? :)

Żart :)

Rozmawiaja dowodcy armii USA i ZSRR.

ZSRR: Jak tam u was z przydziałem żywności? U nas w przeliczeniu na wasze to będzie na jednego żołnierza dolar dziennie

USA: A u nas każdy żołnierz dostaje dziennie jedzenia za 10 dolarow

ZSRR: Nie możliwe! Kto zje dziennie 100kg ziemniaków?

Tak jak pisałem, ten blog miał posłużyć tylko jako inspiracja, jeśli da się w rok dojść do poziomu 20 euro dziennie to przy odpowiedniej motywacji nie jest problemem rozpędzenie się do 100 euro. Poza tym nawet jeśli nie uda się osiągnąć dużego dochodu to po rozkręceniu stron nie trzeba się już nimi tak mocno zajmować i jest to tak jakby dochód pasywny, który może być miłym dodatkiem do pracy na etacie ;)

Zresztą myślę, że wszyscy z tego forum to rozumieją więc nie wiem po co o tym rozmawiamy :)

Co Wy się tak na te domeny .pl uparliście? :P

Serwer też może być tanśzy niż 100zł. Za jeden z moich serwerów płacę 30zł/rok gdzie stoi 10 joomli, które w sumie zarabiają około 200zł miesięcznie więc można pierwsze kroki zrobić dużo taniej :) Najwięcej pracy natomiast trzeba włożyć w stworzenie wartościowej treści.. ale te chociaż 50zł trzeba na początek zainwestować :) Ewentualnie można poprosić znajomego o udostępnienie kawałka serwera i odmówić sobie kilku piw, żeby za domenę zapłacić. Zwłaszcza, że rejestracja domeny i pierwszy rok jest często za grosze.

Z darmowymi hostingami/domenami jest też taki problem, że one nie należą do Ciebie, więc pewnego dnia się możesz zdziwić kiedy mnóstwo Twojej pracy pójdzie się hmm grzebać ;)

Można nosić cegły w worku na plecach ale dużo łatwiej jest gdy kupimy taczkę ;)

serwer na jupe za 18 zł za rok, dobry produkt hekko na 100% uciągnie takich blogów jeszcze wiele, do tego 8 lub 12 zł domena. Za 30 zł będziesz wiarygodny, teraz dla mnie taka strona jest mało wiarygodna, chyba że będziesz to traktował jako dziennik.

Pomóż mojej córce - 1% z podatku dla Oli. Wypełniając PIT wpisz w rubryki:

KRS: 0000050135 CEL SZCZEGÓŁOWY: BORI Ola na Fecebooku

Autorze tego tematu, założycielu blogu o e-biznesie. Właśnie wszedłem na Twój blog bo napisałeś o aktualizacji i stamtąd uciekłem.

Najpierw przywitał mnie taki widok:

EEeQL.jpg

Ale to mnie jeszcze aż tak mocno nie zraziło, zacząłem czytać i po minucie coś mi przeszkodziło:

Gf4rq.jpg

Wyjechała mi reklama video na cały ekran i zamuliła przeglądarke :) Zrezygnowałem z dalszego czytania.

Wprowadź w życie nasze rady bo inaczej z tym blogiem zrobisz kariere ale prędzej na mistrzowie.org :P

Człowieku wywal te inwazyjne reklamy i zajmij się treścią:rolleyes: Wideo reklama na cały ekran... opamiętaj się:D

Jak mniemam, to jest od prv.pl za to, że korzysta z dobrodziejstwa darmowego hostingu. Więc nie usunie ;)

... nie ma tu właściwie życia, tylko powolne umieranie kolejnych dni.

Wystarczy poczytać odpowiedzi osób doświadczonych:) Ja jak zaczynałam to słuchałam wszystkich porad, a przede wszystkim słuchałam się praktyków. Co z tego, że ja mam jaką wizję? Lepiej żeby ktoś mi ją ukierunkował. Jak ktoś jeszcze nie chce za to pieniędzy, jak tutaj? Piszesz o zarabianiu w Sieci? To może zarób trochę przy pisaniu artykułów i wykup najtańszy na rynku hosting, ale czy najlepszy? I nie nastawiaj się na szybkie pieniądze, bo mam sporą konkurencje:)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności