Skocz do zawartości

Indeksowanie za pomocą RSS

MaTusz

Rekomendowane odpowiedzi

Cze.

mam przykladowo 5 zaplecz z ktorych nie wszystko jest jeszcze zaindeksowane (stoja tydzien) i wyczytalem ze za pomoca rss mozna rowniez je indeksowac, w moim przypadku nie mam ich dodanych do google webmaster tools bo wyczytalem ze nie jest wskazane dodawac kilka zaplecz do jednego konta google wiec jedyna opcja to ten rss no ale nie do konca wiem co i jak. tak jak ja to widze to:

z 5 zaplecz tworze sitemap w formie xml i txt, otwieram wygenerowane .txt i kopiuje z kazdego zaplecza linki i sklejam całość tak że mam 1 plik np linki_zaplecz.txt w ktorym sa wszystkie linki do zaplecz i pozniej tworze plik rss a pozniej kanal tak ? ten kanał rss wrzucam do kazdego zaplecza czy np z 5 zaplecz z ktorych mam linki wrzucam kanał do 2 tylko ?

Linków w podpisie brak bo konfidencja nie śpi !!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności