Skocz do zawartości

Jakie narzedzia wybrać, jak zacząć ?

Albi

Rekomendowane odpowiedzi

Witam ;)

Pytanie jakich wiele na tym i innych forach - zdaje sobie z tego sprawę :) , a postanowiłem je zadać, bo seo zmienia sie z dnia na dzień

Mam już kilka typów co do narzędzi do katalogowania, lecz im więcej ich widzę, tym trudniej sie na którekolwiek zdecydować a będąc kompletnie zielonym laikiem chciałbym dokonać możliwie dobrego wyboru ( darmowe - niższa półka cenowa, ilość stron - szt 2 ).

Chciałbym ugryźć ten temat w miarę samodzielnie, ale nie wykluczam też możliwości skorzystania z usług kogoś, kto zajmuje się katalogowaniem na co dzień.

Będę wdzięczny za wszelkie uwagi, rady i sugestie :)

2 strony? Rób to ręcznie. Darmowe? Nie wiem czy cos jest godnego uwagi, może ewentualnie to, a niższe półki cenowe? Ehh, dla 2 stron to moim zdaniem szkoda czasu na szukanie. Lista Mar'a i lecisz :)

- Reklama -

Podatki we Wrocławiu: biuro podatkowe wrocław

Miejscówa do parkowania przy Okęciu: parking okęcie

Kup SEObohatera a w pakiecie dostaniesz jeszcze wiele innych przydatnych narzędzi, pinger, synonimizator. Na 2 strony całkowicie wystarczy tobie pul-automat, ni i serwera pod to nie potrzebujesz , działa przez przeglądarkę. 80 zł to nie majątek.

Nie weim czemu koledzy polecają stricie doda-warki pod seokatlogi, seobohater tez dodaje do SEOkatalogow w trybie pol-automacznym.

SEOkatalogi to nie wszytko., najbardziej będzie tobie przydana funkcja półautomatycznego preclowania w dobrych precla i td

seowin a czym SEOlight leszy od seobohatera że tak jego polecasz? czy po-prostu nic innego nie testowałeś? W obecnej wersje SB4 , również dzięki posiadaniu wymienionych dodatków jest na głowę lepszy od Seolight, wiec trzeba było napisać mam to korzystam jest ok, ale narzędzie trzeba porównywać :)

seowin a czym SEOlight leszy od seobohatera że tak jego polecasz? czy po-prostu nic innego nie testowałeś? W obecnej wersje SB4 , również dzięki posiadaniu wymienionych dodatków jest na głowę lepszy od Seolight, wiec trzeba było napisać mam to korzystam jest ok, ale narzędzie trzeba porównywać :)

Właśnie te dwa typowałem ;)

Wczoraj już miałem kupić seolajta, ale pomyślałem ,ze jeszcze zapytam.

.... z tego co czytam to seoki są najczęściej tymi mocniejszymi, ale seolight jednak troszkę ogranicza.- bohater zaraz będzie kupiony :)

Próbowałem z palca dodawać , ale to męka straszna.

Czy w początkowej fazie pozycjonowania warto mieć jeszcze jakieś narzędzia ? ... nie muszą być za darmo ( jak coś jest za darmo, to najczęściej nic nie warte - wyjątki od reguły są nieliczne).

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności