Skocz do zawartości

Wordpress multilingual

kiwus

Rekomendowane odpowiedzi

Mam pytanie odnośnie używania wtyczek do obsługi wielu języków za pomocą wordpressa. Chciałem zapytać kogoś z doświadczeniem jak rozwiązać problem strony, która będzie pozycjonowana w bardzo konkurencyjnych frazach. Czy możecie polecić jakieś rozwiązania? Testowałem qTranslate ale to badziew, bo praktycznie tekst wszystkich wersji jezykowych jest wyswietlany za kazdym razem (tylko schowany przy pomocy metatagów) nie mówiąc już o tłumaczeniu slugów. WPML jest dużo cięższym plugiem i wydaje się też nie mieć możliwości tłumaczenia adresów. Co w tej sytuacji wybrać?

Pozdrawiam

polecam Transposh Translation Filter demo: https://good-software.info ( u góry demo wybrierasz flage na górze i oglądasz portal w swoim języku)

Zobacz koniecznie Blog Doroty oraz pamiętaj że do gry w paintball będą Ci potrzebne kulki do paintballa.

• 2 miesiące temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności